Slanke pasta pesto maaltijdsalade!

Ik ben zelf dol op deze pastasalade. Lekker op een warme dag in de zomer, maar ook zeker zo lekker nu de lente (voor mijn gevoel mag de winter wel voorbij zijn…) al bijna zijn intrede doet. Op dinsdag en donderdag werk ik tot 20.00u bij SPARCK en ik vind het dan lekkerder om een maaltijd mee te nemen waar ik geen magnetron voor nodig heb. Deze pastasalade is daar dus ideaal voor!

 

Slanke pasta pesto maaltijdsalade!
-voor 1 persoon-

  • 60 gram volkorenpenne (ongekookte hoeveelheid)
  • 1 trostomaat
  • 1 kleine zoete puntpaprika
  • 40 gram rucola
  • 50 gram mozzarella
  • 10 gram pijnboompitten
  • 1 el groene pesto
  • Italiaanse kruiden
  • Knoflookpoeder
  • Verse of gedroogde basilicum

 

Kook de pasta volgens de beschrijving op de verpakking.
Spoel de pasta, als deze gekookt is, af met koud water, zodat deze niet gaan plakken (ik heb de penne daarna doorgesneden, dit geeft meer volume aan je gerecht.
Rooster ondertussen de pijnboompitten in een droge pan totdat ze bruin worden.
Dit kan heel snel gaan, dus let goed op dat ze niet aanbranden.
Snijd de tomaat, de paprika en de mozzarella in stukjes.
Meng al bovenstaande ingrediënten in een grote kom, voeg daar 1 el groene pesto en de kruiden (naar smaak) aan toe en meng alles nog eens goed door elkaar.
Meng als laatste voor het serveren de rucola erdoorheen. Zo blijft deze knapperig.
Eet smakelijk!

 

 

Wil jij weer fit worden?
Dat kan, ik help je graag!
Er wordt in het advies altijd uitgegaan van gewoon normaal eten.
Onze afslank- en fit met voeding programma’s zijn nooit standaard, we zorgen ervoor dat het past bij jouw wensen, voorkeuren en valkuilen.

Ik help je jouw manier te vinden!
Wil je meer informatie? Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?
Vul het contactformulier in en ik neem vrijblijvend contact met je op.
Groetjes en tot ziens!
Susan

 

 

 

 

<<< lees meer recepten en tips!

[supsystic-form id=26]

 

Delen via

Bekijk meer

Slanke pasta pesto maaltijdsalade! | FOOD&YOU

Delen via

Bekijk meer