Over mij

Nice to meet you!

Mijn naam is Kim en woon samen met mijn vriendin en 4 katten in Veldhoven. Al sinds jongs af aan ben ik actief bezig met voeding en sport, maar niet altijd op de juiste manier. Vanaf mijn 3e levensjaar ben ik gestart als danser en ben de ballet wereld in gerold. Al snel kwam ik erachter dat ik wat makkelijker spieren opbouw dan andere vrouwen. In de balletwereld past dit niet in het perfecte plaatje.

Door onbewust mijn eetpatroon aan te passen, bleef ik mooi slank. Het leven in een perfecte wereld (voor de buitenwereld) had enorme impact op mijn lichaam en geest. Laag in energie, altijd spierpijn en nooit tevreden zijn over mijn prestaties waren dagelijkse strubbelingen die ik doormaakte.

Halverwege mijn twintigste, ben ik me gaan specialiseren in sportvoeding en kwam tot de ontdekking dat ik mijn lichaam veel tekorten heb gedaan.

Mijn mindset is veranderd, ik zorg nu voor mezelf en hou van mijn sportieve lichaam. Ik ben trots op hetgeen waartoe mijn lichaam, en ieders lichaam, in staat is. Mijn lichaam en geest zijn optimistisch, vol energie en volledig in balans. Ik eet gezond, sport regelmatig en beweeg frequent, maar zonder druk.

Ik voel me energiek en fit, zonder dat ‘gezond leven’ me moeite kost. Ik maak bewuste keuzes over mijn beweeg- en voedingspatroon, ook wanneer ik iets eet wat ‘geen gezonde’ keuze is of wanneer ik ervoor kies om niet te sporten. Ik voel me nooit meer schuldig!

Dit gun ik jou! Gun jij dit jezelf ook?