Een lekker opkikkertje voor bij de lunch of als tussendoortje!
Wat heb je nodig?
– 4 koppen soep –
- 200 gram kipfilet
- 1 el olie
- 1 sjalot
- 1 tl kerriepoeder
- 2 (biologische) kippenbouillonblokjes
- 1,2 liter water
- 1 blaadje laurier
- 250 gram fijne soepgroenten
- Verse peterselie
- Optioneel: 40 gram vermicelli
Bereiding:
- Snipper het sjalotje. Verhit een beetje olie in een pan en bak het het sjalotje op laag vuur glazig. Voeg de kerriepoeder toe en bak kort mee.
- Voeg het water, de bouillonblokjes en het laurierblaadje toe en breng aan de kook. Voeg de kipfilet toe en kook de kipfilet in zo’n 12 minuten gaar op laag vuur. Haal de kipfilet eruit en voeg de soepgroenten toe.
- Pluk de kipfilet met 2 vorken tot reepjes. Voeg de kipfilet samen met de vermicelli toe en kook nog voor zo’n 4 minuten totdat de vermicelli gaar is. Voeg op het einde wat grof gesneden peterselie toe
- Verwijder het laurierblaadje en verdeel de soep over 4 diepe kommen. Garneer met wat peterselie.
Eet smakelijk!
Volg je bij ons in de praktijk een programma?
1 kop soep met vermicelli staat gelijk aan 1/2 snee brood met een laagje boter en 20 gram 30+ kaas.
Wil jij weer fit worden?
Dat kan, wij helpen je graag!
Er wordt in het advies altijd uitgegaan van gewoon normaal eten.
Onze afslank- en fit met voeding programma’s zijn nooit standaard, we zorgen ervoor dat het past bij jouw wensen, voorkeuren en valkuilen.
Wij helpen je jouw manier te vinden!
Wil je meer informatie? Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?
Vul het contactformulier in en ik neem vrijblijvend contact met je op.
Groetjes en tot ziens!