Bye bye vakantiekilo’s!

Het is weer mooi geweest!

Sommigen vragen me wel eens “Doe jij dat dan nooit?!”.
Lekker veel eten en drinken bedoelen ze dan. Ja natuurlijk doe ik dat ook! Ik kan er heerlijk van genieten om ‘savonds een glaasje wijn te drinken of gezellig te borrelen met lekkere hapjes erbij.
Zeker tijdens de vakantie¬†…dan komt er elke dag wel iets lekkers voorbij!

Maar, ’t is mooi geweest! Ik ben weer aan het werk, de vakantie is voorbij en heb echt zin om weer normaal te gaan eten. Er voor te zorgen dat die vakantiekilo’s er niet aan blijven zitten….
Ik pak m’n ritme weer op en einde van de maand is m’n gewicht weer wat ’t was!

En, dat kan jij ook! Ga niet bij de pakken neer zitten als er een paar kilo’s bij zijn gekomen na je vakantie. Dat is echt niet nodig. Je hebt het leuk gehad en de teugels wat meer laten vieren. Dan ontkom je er niet aan dat je aankomt. Zorg er alleen voor dat je er niet mee blijft zitten.

Gun je zelf wat tijd. Een halve tot 1 kilo per week afvallen is realistisch. Onrealistische 7-kilo-per-week doelen werken demotiverend. En, als je dan geheel in strijd met je goede voornemens, een keer een koekje neemt… besluit dan vooral niet om de hele koektrommel leeg te eten “omdat het toch verpest is”. Je dieet is echt niet mislukt als je een keer iets extra’s hebt gegeten. Mijn advies is altijd: gewoon doorgaan met normaal gezond eten (een crashdieet werkt niet want dan verander je niks aan je eetgewoontes) en dan kom je er vanzelf.

Lukt het je niet alleen of weet je niet hoe je het moet aanpakken? Ik help je jouw vakantiekilo’s er op een gezonde manier af te krijgen!
Stuur me een mailtje of bel! kim@foodandyou.nl | 0499-760765

<<< Lees meer blogs!

Delen via

Bekijk meer

5 kilo afvallen! | FOOD&YOU | Eindhoven, Helmond, Sint Oedenrode, Son en Breugel

Delen via

Bekijk meer