Super leuk, ik kreeg dit recept gister van Marjan.
Ze volgt bij ons in de praktijk een programma en stuurde me haar succesrecept door.
Deze salade kan je eten als lunchgerecht of avondmaaltijd.
Het is snel te maken en past perfect in je dagmenu als je bij ons in de praktijk een afslankprogramma volgt.
Dank je wel Marjan! Ik weet al wat ik vanavond eet 🙂
Ps. heb jij een lekker gerecht gemaakt? Stuur me je recept met foto, ik ben er erg blij mee!
Salade met zalm en haricots verts
-voor 1 persoon-
- 50 gram gemengde sla
- 65 gram verse zalm (lunch) / 100 gram verse zalm (diner)
- 80 gram haricots verts (of sperzieboontjes)
- 80 gram courgette
- 60 gram komkommer
- 5 cherrytomaatjes
- 1 bosui
- scheutje ketjap
- lepel kwark
- 1 eetlepel olie
- dille
- diner: lekker met een broodje (87 gram), aardappels (200 gram) uit de oven of gewoon gekookte rijst (60 gram)
Leg de sla met komkommer, tomaat, bosui en cherrytomaatjes op een bord.
Kook de haricot verts kort voor, snijd de courgette en zalm in blokjes en roerbak alles samen in een wok met 1 eetlepel olie en blus af met een beetje ketjap.
Leg alles op de sla en garneer met een beetje kwark en dille.
Neem je deze salade als lunch?
Tip om je weekstaat in te vullen als je bij ons in de praktijk een afslankprogramma volg:
Vervang je kaas door de zalm.
Eet er lekker een stukje brood bij (35 gram brood = 1 snee).
Je kan er ook een beetje rijst bij koken (20 gram ongekookte rijst = 1 snee).
Wil jij weer fit worden?
Dat kan, ik help je graag!
Er wordt in het advies altijd uitgegaan van gewoon normaal eten.
Onze afslank- en fit met voeding programma’s zijn nooit standaard, we zorgen ervoor dat het past bij jouw wensen, voorkeuren en valkuilen.
Ik help je jouw manier te vinden!
Mail me voor meer informatie: kim@foodandyou.nl
Groetjes en tot ziens!
Kim