fbpx
3 maanden sport en voedingsadvies!

AFVALLEN!

DRIE MAANDEN!

SPORT & VOEDINGSADVIES!

Wil jij je afslankprogramma extra kracht bij zetten? Combineer het dan met een sportmodule bij een van onze partners (SPARCK sportsclub in Eindhoven, Thermae Son in Son en Breugel, InMotion Health Helmond en Fysiotherapie Gestel in Eindhoven.
Je gaat op een gezonde manier afvallen door drie maanden sporten en individueel voedingsadvies. De kosten van het gedeelte voedingsadvies kunnen worden vergoed via de aanvullende pakketten van de meeste zorgverzekeraars.

Kom je er niet uit?
We adviseren je graag in een persoonlijk gesprek.
kim@foodandyou.nl | 0499-760765

Sporten bij Wellnesscentrum Thermae Son in Son en Breugel. Je mag onbeperkt gebruik maken van de fitness- en zwemfaciliteiten van de sportafdeling. Je kan afspraken maken met FOOD&YOU voor voedingsadvies op deze locatie.

Wat je niveau ook is, SPARCK helpt jou je doel bereiken. Met sterke trainingen in groepsverband of 1-op-1 op een hele gave locatie in Eindhoven. Crosstraining, boksen en meer! Je kan afspraken maken met FOOD&YOU voor voedingsadvies op deze locatie.

Bij Inmotion Health te Helmond krijg je intensieve 1-op-1 personal trainingssessies van onze collega Kim Noten. Met dit programma geef je je gezondheid een echte boost. Je kan afspraken maken met FOOD&YOU voor voedingsadvies op deze locatie.

Als bewegen niet vanzelfsprekend is. Medische fitness. Bij Fysiotherapie Gestel (Eindhoven) of TotalFysio (BasicFit: Vijfkamplaan Eindhoven, Bremhorst Sint Oedenrode). Bezoek FOOD&YOU op locaties Gestel in Eindhoven en Sint Oedenrode.

“Ik wist niet dat het zo makkelijk zou zijn!”

Zorgverzekeraar erkend!
Neem vrijblijvend contact op!