fbpx
Sport & voeding bij Thermae Son!

RUSTIGE OMGEVING!

FITNESS EN ZWEMMEN!

VERSCHILLENDE GROEPSLESSEN!

Voordeelpakket, sport, voeding en afvallen! Je krijgt persoonlijke sportbegeleiding volgens het Thermae Sport wellnessplan en mag onbeperkt gebruik maken van de fitness- en zwemfaciliteiten van deze sportafdeling bij Thermae Son in Son en Breugel. De sportmedewerkers maken je wegwijs in de fitnesszaal en houden je voortgang in de gaten door een periodieke fitness check (conditietest, bloeddrukmeting, vetmeting, en meer). Je start bij aanvang van ons programma meteen met sporten. Het trainingsschema wordt op maat gemaakt en richt zich op conditieverbetering, spieropbouw en vetverbranding. De sportbegeleiding duurt 3 maanden en wordt altijd in nauw overleg met ons gegeven zodat de programma’s perfect op elkaar aansluiten. FOOD&YOU heeft praktijk binnen Thermae Son, je kan sporten en een afspraak maken met de specialist van FOOD&YOU op dezelfde locatie in Son en Breugel. Maak kennis met ons team!

VOEDINGSADVIES!

GEWOON NORMAAL ETEN!

Je krijgt concreet voedingsadvies en hulp bij gedragsverandering. Afvallen en weer fit worden is niet alleen het doel maar ook hoe je dat kan volhouden en hoe je afgevallen kan blijven. Jij hebt waarschijnlijk ‘dingen’ die het niet zo makkelijk maken om het vol te houden. Gedragspatronen die je in de weg staan, een gezins- of werksituatie die maakt dat je niet altijd volgens schema kan eten. Of misschien mag je niet alles eten door ziekte of allergie. Wij gaan je helpen een manier te vinden die jou past en die jij kan volhouden. Onze collega’s zijn HBO opgeleid met specialisaties op het gebied van afvallen, emotie eten en gedragsverandering.  Lees meer over onze afslankmethode!

KOSTEN EN LOCATIE

DUUR: 3 maanden sporten en voedingsadvies
FOOD&YOU:
€ 295,- (voordeelprijs voor deze locatie!) (vergoeding mogelijk!)
THERMAE SPORT: 3 maanden onbeperkt sporten kost €142,-
Ben je al lid van Thermae Sport? Dan kan je ons gezamenlijk programma ook volgen en betaal je alleen voor FOOD&YOU (€ 295,-).  Je sportabonnement blijft gewoon doorlopen. Let op! Dit speciale tarief geldt alleen als je dit complete programma gaat volgen!
EXTRA: Verbeter je resultaten met extra sportbegeleiding van onze personal trainer Cas van der Kraan. Thermae Son heeft een mooie en luxe indoor pt-studio waar je één op een het beste uit je zelf kan halen!
LOCATIE: Wellnesscentrum Thermae Son, Thermaelaan 2, Son en Breugel

“Ik wist niet dat het zo makkelijk zou zijn!”

Zorgverzekeraar erkend!
Neem vrijblijvend contact op!