fbpx
Kies je module: sport, gedrag en gezondheid!

EXTRA MODULES!

VUL JE PROGRAMMA AAN!

GEDRAG, SPORT EN GEZONDHEID

Vind je het fijn om wat extra ondersteuning te hebben? Onze afslankprogramma’s kan je naar wens aanvullen met een van onderstaande modules gericht op sport, gedrag of gezondheid. We werken samen met professionele partners in regio Eindhoven om je nog beter van dienst te zijn. Een extra module kan, maar hoeft niet. Je kan ook beginnen met alleen voedingsadvies en eventueel later starten met een van de modules.

Kom je er niet uit?
We adviseren je graag in een persoonlijk gesprek.
kim@foodandyou.nl | 0499-760765

Sport & voeding | Fit met voeding | afvallen | FOOD&YOU | Eindhoven, Helmond, Son en Breugel, Sint Oedenrode

Sport en voeding, de perfecte combinatie om af te vallen! De programma’s zijn perfect op elkaar afgestemd en de specialisten houden rekening met jouw persoonlijke omstandigheden. Lekker trainen met je eigen programma of medische fitness. Combinaties mogelijk met SPARCK sportsclub, Thermae Son, InMotion Health en Fysiotherapie Gestel.

Hulp en begeleiding bij emotie eten | FOOD&YOU Eindhoven, Helmond, Son en Breugel, Sint Oedenrode

Gewoon eten is voor jou niet gewoon. Lukt het je niet om op een normale manier te eten? Door emoties, stress, burn-out of angsten? Wij gaan je helpen om gedragspatronen te doorbreken. Kim, Roos en Susan hebben specialisaties op gedragsverandering en emotie-eten. En, we werken samen met erkende specialisten in de regio om ervoor te zorgen dat ook jij, met jouw handleiding, succesvol kan afvallen.

Fit met voeding | afvallen | FOOD&YOU | Eindhoven, Son en Breugel, Sint Oedenrode, Helmond

Overgewicht kan klachten veroorzaken en klachten kunnen overgewicht veroorzaken. Een vicieuze cirkel waar je niet snel uit komt. Wist je dat je met voeding en leefstijl veel klachten kan verhelpen of verminderen? Spier- en gewrichtsklachten, huidklachten, vermoeidheid, jicht en meer. Combineer afvallen met een fit-met-voeding programma (volgens de 5 natuurgerichte principes). Wij helpen je op een natuurlijke manier weer fit te worden.

Weegstrippenkaart | FOOD&YOU

WEEGCONSULT

Vind jij het fijn om tussendoor even extra te komen wegen? Dat kan met een weegconsult. Voor slechts € 15,- kun je een kort consult plannen van 15 minuten. Fijn als je een extra stok achter de deur nodig hebt of als het niet meer nodig is om afspraken met je specialist te maken en je toch nog af en toe even wilt checken hoe het er voor staat.

“Ik wist niet dat het zo makkelijk zou zijn!”

Zorgverzekeraar erkend!
Neem vrijblijvend contact op!