[action button_size=”medium” background_color=”#a5d13e” button_text=”Lees hier onze methode!” padding_top=”40″ padding_bottom=”40″ button_link=”https://www.foodandyou.nl/pas-weer-in-je-broek-methode/”]Kies je module: sport, gedrag en gezondheid![/action]

EXTRA MODULES!

VUL JE PROGRAMMA AAN!

GEDRAG, SPORT EN GEZONDHEID

Vind je het fijn om wat extra ondersteuning te hebben? Onze afslankprogramma’s kan je naar wens aanvullen met een van onderstaande modules gericht op sport, gedrag of gezondheid. We werken samen met professionele partners in regio Eindhoven om je nog beter van dienst te zijn. Een extra module kan, maar hoeft niet. Je kan ook beginnen met alleen voedingsadvies en eventueel later starten met een van de modules.

Kom je er niet uit?
We adviseren je graag in een persoonlijk gesprek.
kim@foodandyou.nl | 06-46226167

Sport en voeding, de perfecte combinatie om af te vallen! De programma’s zijn perfect op elkaar afgestemd en de specialisten houden rekening met jouw persoonlijke omstandigheden. Lekker trainen met je eigen programma of medische fitness. Combinatie mogelijk met Thermae Son (Son en Breugel) en Fit met Ise (Eindhoven).

Gewoon eten is voor jou niet gewoon. Lukt het je niet om op een normale manier te eten? Door emoties, stress, burn-out of angsten? Wij gaan je helpen om gedragspatronen te doorbreken. Kim, Roos en Susan hebben specialisaties op gedragsverandering en emotie-eten. En, we werken samen met erkende specialisten in de regio om ervoor te zorgen dat ook jij, met jouw handleiding, succesvol kan afvallen.

Fit met voeding | afvallen | FOOD&YOU | Eindhoven, Son en Breugel, Sint Oedenrode, Helmond

Overgewicht kan klachten veroorzaken en klachten kunnen overgewicht veroorzaken. Een vicieuze cirkel waar je niet snel uit komt. Wist je dat je met voeding en leefstijl veel klachten kan verhelpen of verminderen? Spier- en gewrichtsklachten, huidklachten, vermoeidheid, jicht en meer. Combineer afvallen met een fit-met-voeding programma (volgens de 5 natuurgerichte principes). Ik help je op een natuurlijke manier weer fit te worden.

 

[action button_size=”medium” background_color=”#a5d13e” button_text=”Neem contact op!” padding_top=”40″ padding_bottom=”40″ button_link=”https://www.foodandyou.nl/info/contact/”]”Ik wist niet dat het zo makkelijk zou zijn!”[/action]

[contact-form-7 id=”6889″ title=”Contact home 2″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *