PROTEÏNEPANNENKOEK VOOR SPORTERS

Een lekker en gemakkelijk zuivel- en sojavrij alternatief voor de boterham met kaas of kwark met muesli! Deze pannenkoeken zijn echt mijn favoriet. Het is snel klaar en perfecte sportvoeding.
Dit maak ik als sporter vaak zelf als ik weinig tijd heb en wel iets voedzaams en eiwitrijks mee wil nemen om te eten voor, tijdens of na mijn trainingen.

Ingrediënten:

  • 70 gram havermout of havermeel
  • 30 gram proteïnepoeder (vanille)
  • 200 ml haver- of rijstmelk
  • 1 ei
  • Olie om in te bakken

Bereiding:

  • Meng alle ingrediënten met een blender of staafmixer tot een glad mengsel.
  • Verwarm de pan met een (beetje) olie.
  • Schep steeds een beetje beslag in de pan (meestal haal ik 6 kleine pannenkoekjes uit deze hoeveelheid). Bak beide kanten goud/bruin (ongeveer 2 minuten per kant). Je kan ook 1 dikke pannenkoek maken om het daarna in grote stukken te snijden.

Lekker met een snufje kaneel, noten en/of vers fruit. Heerlijk om zowel warm als koud te eten.

Eet smakelijk!

Wil jij meer resultaat van je training of minder klachten tijdens of na het sporten?
Dat kan, ik help je graag!
Er wordt in het advies altijd uitgegaan van gewoon normaal eten.

Ik help je jouw manier te vinden!

Mail me voor meer informatie: kim@foodandyou.nl

Groetjes en tot ziens!
Kim

Delen via

Bekijk meer

Proteïnepannenkoek voor de sporter

Delen via

Bekijk meer