Vegetarische Pasta Pesto (ook vegan mogelijk)

Een heerlijk vullende warme maaltijd met veel smaak!

Wat heb je nodig voor 2 personen?

  • 120 gr volkorenspaghetti
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 ui
  • halve courgette
  • 250 gr kastanjechampignons
  • 200 gr Vivera kip stuckjes (Niet vegetarisch? Neem dan 200 gram kipfilet in blokjes)
  • 1 avocado (= ‘noten’)
  • 2 el groene pesto (Costa Ligure Pesto Genovese Bio = vegan) (= ‘olie’)
  • 40 gram edelgistvlokken ( = vegan) of 40 gram geraspte Parmezaanse kaas (= 1 x ‘kaas’)

Bereiding: 

  • Kook de pasta zoals het op de verpakking staat aangegeven.
  • Snijd de ui in ringen en pers de knoflook en fruit aan in een beetje (olijf)olie.
  • Snijd de courgette en de champignons klein en voeg deze samen met de kipstuckjes toe. Bak op middelmatig vuur tot de groenten wat zachter zijn geworden.
  • Giet de pasta af en voeg de pesto toe en roer goed door.
  • Snijd de avocado en de tomaat in stukjes en voeg dit samen met de pasta toe aan de groenten en kipstuckjes.
  • Roer het goed door elkaar het verdeel de portie over twee borden. Verdeel de edelgistvlokken of Parmezaanse kaas over de twee borden.

Smakelijk!

Delen via

Bekijk meer