Vegetarische Pasta Pesto (ook vegan mogelijk)

Een heerlijk vullende warme maaltijd met veel smaak!

Wat heb je nodig voor 2 personen?

  • 120 gr volkorenspaghetti
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 ui
  • halve courgette
  • 250 gr kastanjechampignons
  • 200 gr Vivera kip stuckjes (Niet vegetarisch? Neem dan 200 gram kipfilet in blokjes)
  • 1 avocado (= ‘noten’)
  • 2 el groene pesto (Costa Ligure Pesto Genovese Bio = vegan) (= ‘olie’)
  • 40 gram edelgistvlokken ( = vegan) of 40 gram geraspte Parmezaanse kaas (= 1 x ‘kaas’)

Bereiding: 

  • Kook de pasta zoals het op de verpakking staat aangegeven.
  • Snijd de ui in ringen en pers de knoflook en fruit aan in een beetje (olijf)olie.
  • Snijd de courgette en de champignons klein en voeg deze samen met de kipstuckjes toe. Bak op middelmatig vuur tot de groenten wat zachter zijn geworden.
  • Giet de pasta af en voeg de pesto toe en roer goed door.
  • Snijd de avocado en de tomaat in stukjes en voeg dit samen met de pasta toe aan de groenten en kipstuckjes.
  • Roer het goed door elkaar het verdeel de portie over twee borden. Verdeel de edelgistvlokken of Parmezaanse kaas over de twee borden.

Smakelijk!

Delen via

Bekijk meer

vegetarische pasta

Delen via

Bekijk meer