Een heerlijk vullende warme maaltijd met veel smaak!
Wat heb je nodig voor 2 personen?
- 120 gr volkorenspaghetti
- 2 teentjes knoflook
- 1 ui
- halve courgette
- 250 gr kastanjechampignons
- 200 gr Vivera kip stuckjes (Niet vegetarisch? Neem dan 200 gram kipfilet in blokjes)
- 1 avocado (= ‘noten’)
- 2 el groene pesto (Costa Ligure Pesto Genovese Bio = vegan) (= ‘olie’)
- 40 gram edelgistvlokken ( = vegan) of 40 gram geraspte Parmezaanse kaas (= 1 x ‘kaas’)
Bereiding:
- Kook de pasta zoals het op de verpakking staat aangegeven.
- Snijd de ui in ringen en pers de knoflook en fruit aan in een beetje (olijf)olie.
- Snijd de courgette en de champignons klein en voeg deze samen met de kipstuckjes toe. Bak op middelmatig vuur tot de groenten wat zachter zijn geworden.
- Giet de pasta af en voeg de pesto toe en roer goed door.
- Snijd de avocado en de tomaat in stukjes en voeg dit samen met de pasta toe aan de groenten en kipstuckjes.
- Roer het goed door elkaar het verdeel de portie over twee borden. Verdeel de edelgistvlokken of Parmezaanse kaas over de twee borden.
Smakelijk!