Eat the rainbow

Hoeveel groenten en fruit eet jij op een dag?
Bij het Voedingscentrum zeggen ze dat je aan 250 gram groenten genoeg hebt op één dag. Hmmm wij denken daar toch iets anders over. Tuurlijk is het al super als je dat haalt, maar meer is altijd beter! Zelf probeer ik in de middag ook al groenten te eten (bvb wortel, tomaatjes of komkommer) en rond een uur of 4 een kopje (groenten) soep zodat ik nog even door kan. Zo zit ik al gauw op 400- 500 gram groenten.
Fruit rond de 3 stukken per dag. Dit is wel als ik op gewicht ben, wil ik wat kilootjes kwijt dan ga ik even terug naar 2 stuks. Niet omdat het niet gezond is maar door de fructose(suiker) krijg ik dan wat meer zin om te snacken. Vruchtensap zou ik dan ook even overslaan omdat je er minder snel een vol gevoel van krijgt dan dat je een heel stuk fruit eet.
Wil jij nou op een prettige manier meer groenten en fruit gaan eten en toch afvallen/gezond eten?
Stuur een berichtje via het contactformulier en wij nemen snel contact met je op.
Tot snel!
Team FOOD&YOU🍏

Delen via

Bekijk meer

Delen via

Bekijk meer