fbpx

Rode bietencarpaccio met geitenkaas en framboos

28 aug Rode bietencarpaccio met geitenkaas en framboos

Ingrediënten

  • 1/2 gekookte biet in dunne plakjes
  • 20 gram verse geitenkaas verkruimeld
  • paar blaadjes rucola
  • 1 eetlepel Hero Original Frambozen –> je kunt ook eigen frambozen dressing maken. Kies dan verse frambozen ipv jam, pureer deze tot een glad geheel en volg daarna onderstaande instructies. 
  • 1 eetlepel hazelnoten vermalen tot kruimels.

 

Instructies

  • Leg de plakjes biet op een rond bord en verkruimel de verse geitenkaas over de bietjes. Leg hier en daar wat blaadjes rucola.
  • Verwarm de frambozenjam van Hero even kort in een steelpannetje zodat deze vloeibaarder wordt en te gebruiken is als dressing. Sprenkel de frambozendressing over de bietencarpaccio.
  • Strooi de hazelnootkruimels en een aantal verse frambozen over de carpaccio en serveer het gerecht direct of bewaar het afgedekt in de koelkast.

 

Recept van OhMyFoodness.nl

 

Eet smakelijk!

 

Kim Noten (Specialist FOOD&YOU)