Ingrediënten
- 1/2 gekookte biet in dunne plakjes
- 20 gram verse geitenkaas verkruimeld
- paar blaadjes rucola
- 1 eetlepel Hero Original Frambozen –> je kunt ook eigen frambozen dressing maken. Kies dan verse frambozen ipv jam, pureer deze tot een glad geheel en volg daarna onderstaande instructies.
- 1 eetlepel hazelnoten vermalen tot kruimels.
Instructies
- Leg de plakjes biet op een rond bord en verkruimel de verse geitenkaas over de bietjes. Leg hier en daar wat blaadjes rucola.
- Verwarm de frambozenjam van Hero even kort in een steelpannetje zodat deze vloeibaarder wordt en te gebruiken is als dressing. Sprenkel de frambozendressing over de bietencarpaccio.
- Strooi de hazelnootkruimels en een aantal verse frambozen over de carpaccio en serveer het gerecht direct of bewaar het afgedekt in de koelkast.
Recept van OhMyFoodness.nl
Eet smakelijk!