[action button_size=”medium” background_color=”#a5d13e” button_text=”Ontmoet ons team!” padding_top=”40″ padding_bottom=”40″ button_link=”https://www.foodandyou.nl/team-foodyou/”]Onze methode, hulp bij afvallen![/action]

HULP BIJ AFVALLEN!*

GEWOON NORMAAL GEZOND ETEN!

Bij ons geen standaard dieet. We kijken altijd naar jouw persoonlijke situatie. Succesvol en blijvend afvallen doe je niet met een kant en klaar weekmenu! We helpen je op een gezonde manier jouw manier te vinden. We leren je precies hoe het zit met gezond eten en afvallen en hoe je dat in jouw eigen situatie kan doen. Passend bij jouw thuis-, werk- en gezondheidssituatie. Er wordt rekening gehouden met je valkuilen, verleidingen en leefstijl. Het is niet moeilijk, heel doelgericht en heel praktisch. Maak kennis met ons team!

PASSEND BIJ JOUW SITUATIE!

ADVIES EN GEDRAGSVERANDERING!

Je krijgt concreet voedingsadvies en hulp bij gedragsverandering. Afvallen is niet alleen het doel maar ook hoe je dat kan volhouden en hoe je afgevallen kan blijven. Jij hebt waarschijnlijk ‘dingen’ die het niet zo makkelijk maken om het vol te houden. Gedragspatronen die je in de weg staan, een gezins- of werksituatie die maakt dat je niet altijd volgens schema kan eten. Of misschien mag je niet alles eten door ziekte of allergie. Wij gaan je helpen een manier te vinden die jou past en die jij kan volhouden. Lees de reviews van anderen!

PROGRAMMA’S

JE ZORGVERZEKERING VERGOEDT!

PROGRAMMA’S: alle programma’s starten met twee consulten van een uur waarin je uitgebreid voedingsadvies krijgt. Je hebt na de eerste week al meetbaar resultaat! Gemiddeld val je 0,5 tot 1 kilo per week af. Lees hier meer over alle programma’s, de kosten en mogelijkheden.
LOCATIES: Online of op nader te bepalen locatie regio Eindhoven
BETALING: Je betaalt bij ons nooit vooraf het gehele programmabedrag, de kosten worden per consult verrekend. De afspraken van het programma worden vooraf met je gepland en je kan tot 24u van te voren kosteloos annuleren.
VERGOEDING: Onze specialisten zijn geregistreerd BGN gewichtsconsulent, vergoeding van je zorgverzekering is mogelijk, afhankelijk van je gezondheidssituatie en doelstelling.

[action button_size=”medium” background_color=”#a5d13e” button_text=”Neem contact op!” padding_top=”40″ padding_bottom=”40″ button_link=”https://www.foodandyou.nl/info/contact/”]”Ik wist niet dat het zo makkelijk zou zijn!”[/action]

[contact-form-7 id=”6889″ title=”Contact home 2″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *