HET WORDT WEER KOUDER…

Rillerig, moe, koud, buikpijn, last van een vervelende nek, rug of schouders…
Bij mij gaat er regelmatig een warme kruik mee in bed. Dit is echt mijn wondermiddel. Heerlijk vind ik dat; de kruik in bed leggen voordat ik m’n make-up eraf ga halen en mijn tanden ga poetsen. Als ik dan in bed kruip, is mijn bed lekker opgewarmd.
Voor mij is een warme kruik een goedkope en effectieve manier om van vervelende kwaaltjes zoals rug- of nekpijn of stijve spieren af te komen. De warmte geeft meteen al een verlichtend gevoel en ik slaap er lekker vast door.
Ook wanneer je last hebt van koude voeten is een warmwaterkruik de ideale uitkomst om zo lekker op te warmen. Koude voeten in bed kunnen erg vervelend zijn; ze kunnen je zelfs uit je slaap houden. Wanneer je een warme kruik dicht bij je voeten legt, zijn ze zo weer opgewarmd zodat je snel fijn kunt slapen.
Groetjes,
FOOD&YOU

Delen via

Bekijk meer

Delen via

Bekijk meer