Ik vond het een zeer praktische workshop gegeven door een enthousiaste professional die overal een antwoord of oplossing op lijkt te hebben. Ik vind het prettig om zelf een dagschema te maken waar ik thuis mee kan spelen. Het valt mij mee hoeveel je mag eten, als je maar eet uit de juiste categorie!

Heel informatieve workshop. Ben van veel producten te weten gekomen dat ze minder goed zijn dan ik dacht. Denk dat ik nu een gezond eetpatroon voor heel de dag kan gaan aanhouden!!! Thijs

Verhelderend en verassend. Ik dacht niet zo slecht te eten en ’telde’ dus niet. Nu heb ik aan de hand van een basismenu meer inzicht in mijn valkuilen. Net die puntjes op de i die nodig zijn om de laatste cm’s kwijt te raken. Dank je wel! Jessica

Hele goede basis en uitgangspunt om vanuit te werken. Het zal nog wel wat ‘puzzelen’ worden, maar met ‘standaard’ eten kom je een heel eind. Ik mag zelfs meer eten dan ik deed, alleen wel anders indelen. Ben wel bewuster geworden, ook van de ‘werking’ van het lichaam, waarom dingen zo zijn en waarom je dingen wel of niet mag/kan eten. Lilian

<<< Lees meer openhartige reviews!