EMB-test

Heb je altijd al een (bloed)test willen doen die je heel veel leert over je gezondheid? Benieuwd of je een tekort hebt aan bepaalde vitamines en/of mineralen? Of loop je al een lange tijd rond met onverklaarbare (vage) klachten? Denk aan vermoeidheid, reacties op bepaalde voedingsmiddelen, buikpijn, hormonale klachten, huidklachten en spier- en gewrichtsklachten.
Dan is de EMB-test iets voor jou! De Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) helpt je om meer inzicht te krijgen in je gezondheidstoestand om hier vervolgens met een van onze specialisten doelgericht mee aan de slag te gaan.

Ja, ik wil een EMB-test!

 

 

 

 

 

 

 

                                              pH-waarde meten

Er worden veel klachten in verband gebracht met een verkeerde zuurgraad. Het verbeteren van je pH-waarde kan zorgen dat je je fitter voelt en minder klachten ervaart. Klachten die verband kunnen houden met een te lage pH waarde van de urine: haaruitval, maagzuur klachten, huidproblemen, psoriasis, wakker worden ‘snachts, beslagen tong, spierkrampen, spier- en gewrichtsklachten, fibromyalgie, artrose, vermoeidheid, allergie, jicht, reuma, en meer.

Ja, ik wil mijn pH-waarde meten!