Aan het eind van de zomervakantie was de maat vol! In mijn bikini op de camping had ik me nog niet eerder zo ongemakkelijk gevoeld. Ik besloot dat er nu echt actie nodig was. Zelfstandig lukte het me steeds niet, dus dit keer wilde ik het onder begeleiding doen. Nog op vakantie heb ik een afspraak geregeld bij Susan van FOOD&YOU.

Mijn doel was 5 kilo kwijt te raken, maar vooral mijn beginnende buikje.

Tijdens de uitgebreide intake met Susan, had ik meteen een goed gevoel. Ik ging naar huis met een uitgeschreven dieet. Super helder en wat bleek: keigoed vol te houden!! De eerste tien dagen had ik echt wel last van afkickverschijnselen van de suikers. Slappe benen, geen energie. Maar daar had Susan voor gewaarschuwd.

Dat mijn buikomvang na 1 week al met 3 cm was afgenomen en de week erna wéér 3 cm, was een enorme stimulans om door te blijven gaan. En dat deed ik… Gestaag verdwenen de kilo’s en de centimeters. Kleren begonnen steeds ruimer te zitten. Het regende complimentjes over mijn figuur. En ik? Ik voelde me er superlekker bij. Wat een heerlijk dieet! Lekker eten, geen suikerdips meer, en tóch afvallen.

Vandaag, vier maanden later, ben ik op een stabiel gewicht uitgekomen. Geen 5 maar 9 (!) kilo kwijt en bijna 12 cm buikomvang minder. Mijn missie is geslaagd. Nu vol blijven houden. Maar daar heb ik met de tips van Susan alle vertrouwen in.

Bedankt, FOOD&YOU!

<<< Lees meer openhartige reviews!