Na twee eerdere pogingen om wat lichter door de wereld te gaan, waarbij het resultaat toch weer een hoger getal op de schaal was, wilde ik niet meer lijnen of diëten.

Bij Thermae Son had ik het bord wel al een tijdje zien staan, 10kg in 3 maanden, maar dat zou vast niet waar kunnen zijn, niet blijvend althans.
Toen Thijs (trainer Thermae Son) aangaf dat er toch wel goede resultaten werden geboekt en ook nog bleek dat er via de verzekering veel vergoed kon worden, wilde ik dit in een gesprek toch graag eens gaan bespreken met Nanna.

Nanna, rustig en beheerst, vertelde heel duidelijk hoe het in elkaar steekt. Het meeste was eigenlijk wel bekend, maar de manier waarop, de samenhang en denkwijze maakten dat ik dit niet alleen maar voor 3 maanden zag zitten.
In die 3 maanden, naast intensiever sporten 3x per week, zag ik het getal in de richting van veel mooiere getallen gaan en uiteindelijk was er praktisch 10kg af na die periode.

Inmiddels is dat alweer 3 maanden geleden en ben ik nog 3 kg gezakt in gewicht. Dit alles door het maken van keuzes en het afwegen wat je wel en niet opeet.
Op dit moment blijft het nog een tocht naar het blijvend in je systeem houden van het maken van deze keuzes. Af en toe, vooral in weekenden of op speciale momenten, blijft het soms lastig.

Of het blijvend is, weet ik pas over een paar maanden, maar ik ben wel erg optimistisch en al erg blij met het behaalde resultaat dat ik nu al heb.

Nanna bedankt!
Yvonne
<<< Lees meer openhartige reviews!