Na een aantal jaren waarin de kilo’s er sluipenderwijs bijgekomen waren vond ik het hoog tijd om er iets aan te doen.
Omdat ik zelf geen ervaring met diëten had maar wel de ervaringen van de mensen om me heen had gehoord, namelijk dat de kilo’s eraf krijgen pas het relatief makkelijke begin was maar de kilo’s blijvend er vanaf houden pas echt moeilijk was, leek het mij verstandig daarbij professionele hulp in te schakelen.
Mijn vriendin liep al een tijdje bij Nanna en was daar erg tevreden over dus ik heb me ook aangemeld voor het 3-maanden programma.
Het schema dat ik meekreeg was goed vol te houden. In het begin ging het gewichtsverlies zelfs te snel, ik verloor niet alleen vet maar ook teveel spiermassa.
Gelukkig kon met het aanpassen van mijn schema en een betere verdeling van de maaltijden over de dag het juiste ritme worden gevonden en verloor ik gedurende 3 maanden geleidelijk aan zo’n 13 kilo.
Nanna kon me telkens goed uitleggen wat voor mij werkt en waarom. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat ik blijvend een gezond gewicht kan houden want dankzij Nanna heb ik de kennis hoe dat te doen. Bedankt Nanna!

<<< Lees meer openhartige reviews!