Zie je die jongen daar links? Met dat oranje shirt? Die woog een half jaartje geleden ruim 20 kilo méér…!

Eind april realiseerde ik me dat er wat moest veranderen in mijn lifestyle (en de daarbij behorende eetgewoonten).
Met een gewicht boven de 100 kilo was dat hard nodig.

Via een gemeenschappelijke vriendin ben ik Naar Nanna gegaan!
Haar aanpak sprak me aan en ik had twee simpele doelen: 20 kilo eraf en de Tilburg Ten Miles lopen.

Het voedingsadvies van Nanna gaf me veel nieuwe inzichten. Omdat ik graag kook was het voor mij geen enkel probleem om Het Nieuwe Eten in de praktijk te brengen. Met een gemiddelde van een kilo per week ging het afvallen ook lekker snel – terwijl ik nooit het gevoel heb gehad dat ik mezelf aan het uithongeren was.

Eind september: doelen bereikt! Min twintig kilo en een conditie als een jonge god.
Nanna: bedankt! (en voor degenen die zich aangesproken voelen: www.naarnanna.nl is de kortste weg naar prettig en gezond afvallen)

<<< Lees meer openhartige ervaringen!