Na twee zwangerschappen had ik naast 2 mooie kindjes, ook 10 kilo extra gewicht gekregen. Die gingen er helaas niet vanzelf af en omdat het me na de eerste zwangerschap niet gelukt was om zelfstandig op gewicht te komen, heb ik contact gezocht met Nanna. Het sporten en bewegen was voor mij niet zo’n probleem, maar chocola, chips en andere snelle snacks vond ik moeilijker om te laten staan.

Samen hebben we gekeken hoe we mijn voedingsschema zo konden maken, dat ik niet het gevoel had dat ik snel iets met ‘energie’ (chocola, koekjes) moest gaan eten. In het begin was het even uitproberen wat voor mij werkte, daarna ging het een paar weken heel goed en was ik in 8 weken tijd 6 kilo kwijt. Vervolgens ging het een tijdje minder, door oa stress en veel feestdagen, maar ook in die periode ben ik nog 2 kilo afgevallen.

Uiteindelijk ben ik nu zo’n 9 kilo kwijt en bijna op mijn oude gewicht. Mijn kleren van 5 jaar geleden passen weer en ik loop daar nu heel trots in rond. Ik heb geleerd hoe ik met mijn voedingspatroon kan ‘spelen’, zodat ik gezond eet, mezelf energiek voel en minder de neiging heb om te gaan snoepen.

Als je ‘gewoon gezond’ wilt eten en toch ook wil afvallen, dan is het zeker aan te raden om advies te krijgen van Nanna!

Anne

<<< Lees meer openhartige reviews!