[action button_text=”Mail ons!” button_link=”/info/contact” padding_top=”40″ padding_bottom=”40″]Praktijkinformatie zorgverzekeraars![/action]

Registratienummers

AGB praktijkcode: 90057518

 

Kim Noten
AGB: 90100850
BGN: 3450

Totaalconcept voor een gezond leven!
FOOD&YOU is een praktijk voor voeding, leefstijl en gezondheid.
De gezondheidsprogramma’s zijn een totaalconcept voor een fit en vitaal leven; ter preventie, herstel en vermindering van gezondheidsklachten.
De dienstverlening is opgesplitst in twee verschillende diensten:
1) begeleiding gericht op gezondheidspreventie en gewichtsbeheersing uitgevoerd door een gewichtsconsulent (BGN geregistreerd); en
2) gezondheidskundige / natuurgeneeskundige therapie gericht op herstel ziekte of verbetering gezondheidsklachten uitgevoerd door een medische beroepsoefenaar die niet valt onder de Wet BIG.

Gespecialiseerde beroepsuitoefenaars
Alle specialisten zijn minimaal HBO-bachelor opgeleid aangevuld met HBO medische basis- en/of psychosociale basiskennis en diverse specialisaties op het gebied van voeding en gezondheid en aangesloten bij beroepsvereniging BGN. In alle gezondheidprogramma’s houden we ons op een natuurlijke manier bezig met het herstellen en optimaliseren van de gezondheid van de individuele mens. De begeleiding is concreet, passend bij deze moderne tijd en zeker niet zweverig! Lees hier meer over ons.

Hieronder wordt uitleg gegeven over de invulling van de gezondheidskundige therapie bij FOOD&YOU, uitgevoerd door een natuurgeneeskundigtherapeut die werkt volgens de 5 natuurgeneeskundige principes en een BGN gewichtsconsulent, aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland.

BGN gewichtsconsulent: voor wie en wat?
Onze reguliere (sport)voedingsadvies- en afslankprogramma’s zijn gericht op gewichtsbeheersing en gezonder eten en leven.  De BGN-gewichtsconsulent begeleidt cliënten (met gewichtsproblemen) volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon. Al onze collega’s gewichtsconsulent zijn in het bezit van een geldig diploma gewichtsconsulent van één van de geaccrediteerde opleidingen en zijn geregistreerd bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Cliënten die om medische redenen voeding nodig hebben die aan specifieke eisen moet voldoen, worden niet door de BGN-gewichtsconsulent begeleid. Onze fit met voedingsprogramma’s zijn wel geschikt voor mensen met gezondheidsklachten.

Natuurgeneeskundige therapie: voor wie en wat?
Onze fit met voeding programma’s zijn gericht op het verminderen van gezondheidsklachten en herstel van ziekte.
De programma’s zijn specifiek voor individuele cliënten met gezondheidsproblemen met als doel herstel van ziekte, vermindering van klachten en/of optimalisatie van de gezondheid door het inzetten van een combinatie van natuurgeneeskundige- (natuur- en orthomoleculair voedingsadvies, homeopatische en orthomoleculair suppletie-advies, beweging- en ontspanningsadvies, voedingstherapie, herstel PH/ontzuren) en psychosociale interventies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *