Ik ben een vrouw van 54 en altijd geworsteld met mijn gewicht, van alles geprobeerd, Sonja Bakker en noem maar op, nu midden in de overgang kreeg mijn gewicht niet meer onder controle.

Dus ik dacht sportschool (die ik al bezocht) nu maar wat vaker….zweten, zweten zweten maar mijn gewicht veranderde niet!
Ik liep daar zwaar gefrustreerd rond, en praate met de begeleiders daar, die gaven mij tips enz. en waarschuwde me dat afvallen 30% sporten is maar 70% voeding.
Ik ging zware interval trainingen doen en iets anders eten, nog geen verandering.

Via een kennis die wel afviel tips gevraagd en zei raade me aan om bij FOOD&YOU te gaan informeren.

Ik dacht pffff ik zocht het eigenlijk niet maar na een paar weken frustratie toch maar mailtje gestuurd.

Ik werd meteen opgebeld, en de afspraken werden gemaakt, ik vond het spannend, en geloofde er niet echt in, maar er kon ook weinig mis gaan…toch?

Eerste intake, gezellig praatje bij Susan en wat ik wilde berieken, en dan weeg moment…oeps.

Daarna de uitleg hoe het werkt, dat klonk heel simpel, nou ik kan je vertellen dat is het ook, ik kreeg heerlijke recepten mee en begon. De kilo’s vlogen eraf en mijn bmi zakte, mijn taille omvang werd minder, wat voelde ik me goed, zonder echt het idee te hebben dat ik aan het lijnen ben!
Gewoon anders eten, meerdere keren per dag, en op de hoeveelheden letten.

Echt helemaal super, vandaag mijn laatste weeg moment gehad en ik ben niet meer bang om aan te komen, ik weet nu hoe het moet en overgewicht is voor  mij verleden tijd!!! Lang geleden dat ik me zo goed heb gevoeld!!!

Susan en FOOD&YOU bedankt voor de steun en begeleiding, jullie hebben deze vrouw helemaal gelukkig gemaakt!

Een hele gelukkige Maryanne.

-Maryanne viel 5 kilo en 8,5 cm af in 3 maanden-

<<< Lees meer openhartige reviews!