fbpx

20 sep Inge

Door mijn fysiotherapeut ben ik naar FOOD&YOU verwezen.
Ik heb een chronische spierziekte en veel pijnklachten.
Bewegen is voor mij niet vanzelfsprekend en na het sporten was ik altijd extreem moe en had ik het gevoel nog verder van huis te zijn.
Hij opperde het idee om een keer naar m’n voeding en leefstijl te kijken. Omdat dit soms ook bij kan dragen aan herstel en je beter voelen. Waarom niet…

Ik sta best kritisch tegenover een nieuwe hulpverlener. Ondertussen heb ik er zoveel gehad.
Toch kon ik al vrij snel mezelf zijn in het gesprek. Er werd naar me geluisterd en echt gekeken naar hoe ik het gewend ben om te doen met eten. Ondanks dat er best veel veranderd kon worden heb ik nooit het idee gehad dat ik het verkeerd deed.

Al heel snel herstelde ik beter van mijn trainingen en kreeg ik zelfs meer kracht. Heel bijzonder om te merken dat ik dat kon bereiken.
Na het optimaliseren van mijn voeding werd gesproken over het nog gezonder maken van mijn productkeuzes. Blijkbaar kan dat helpen bij pijnklachten. Ook ben ik elke dag een voetenbadje met speciaal zout gaan nemen en ontzuringsdruppels. Meestal ben ik daar niet zo van, van die in mijn ogen weeïge dingen, maar omdat ik al zulke bijzondere resultaten had gekregen wilde ik het wel gaan proberen.
Ik ben zo blij dat ik het gedaan heb. Ik slaap beter, word fitter wakker, kan mijn handen beter bewegen en heb veel minder pijn.

Wel merk ik dat als ik weer ga eten zoals ik eerst deed dat de pijn wel snel terugkomt. Het is ook niet zo dat ik kan genezen. Maar wel heel bijzonder dat ik me zoveel beter kan voelen met dingen die ik zelf kan doen.

Ik ben ontzettend dankbaar.
Dank je wel!!