fbpx

Eet toch eens normaal!

Wil jij hulp bij een gezond en volwaardig voedingspatroon?

8 WEKEN PROGRAMMA

Simpel en eenvoudig afvallen op een manier die bij jou past!

Je gaat 8 weken intensief aan de slag met je voedingspatroon. Je krijgt 1-op-1 begeleiding en toegang tot een unieke gepersonaliseerde voedingsapp. Ik zorg ervoor dat je een voedingspatroon aanleert die ook op langere termijn is vol te houden, met makkelijke en gevarieerde recepten.

 

Het programma start met het invullen van een uitgebreide online vragenlijst, een online voedingsdagboek en het maken van een begin-foto. Tijdens het eerste gesprek krijg je concrete adviezen waar je meteen mee aan de slag kan. De vervolgconsulten staan in het teken van jouw vragen en onduidelijkheden. Na afloop van het programma weet je precies hoe het zit met gezond eten en afvallen en hoe je dit in je eigen situatie kan toepassen. We werken niet met kant en klare diëten, maar gewoon normaal eten. Is jouw situatie niet standaard? Geen probleem, we zorgen dat ook jij kan afvallen en dat het past binnen je leefstijl, carrière en gezinssituatie.
Door wekelijks contact te hebben, houden we je voortgang nauwlettend in de gaten en kunnen we bijsturen waar nodig!

KOSTEN EN LOCATIES

Dit online 8 weken programma bestaat uit een online vragenlijst en 5 consulten en 1 gratis webinar. Daarbij krijg je toegang tot de voedingsapp en ben ik bereikbaar voor vragen middels app en mail.

 

Vergoeding van je zorgverzekering is mogelijk, afhankelijk van je gezondheidssituatie en doelstelling.

 

“Ik wist niet dat het zo makkelijk zou zijn!”

    Zorgverzekeraar erkend!
    Neem vrijblijvend contact op!