Voel je goed deze zomer!

3 maanden!
Sport en voeding

Eindhoven | Helmond
Son en Breugel | Sint Oedenrode

 

Lekker in je vel deze zomer!

Met de zomer in het vooruitzicht wil je graag zorgeloos genieten van de zomerzon.
Lekker in je vel zitten, tevreden zijn met je lijf en je energiek en fit voelen.
Want met een goed gevoel over jezelf verschijn je toch net even wat zelfverzekerder in je bikini of zwembroek!

In 3 maanden tijd zorgen wij dat je weer fit wordt!
Je krijgt persoonlijke begeleiding van FOOD&YOU en start tegelijkertijd met een trainingsprogramma.


Sporten op een locatie naar keuze en gewoon normaal eten, passend bij jouw werk- thuis- en gezondheidssituatie.
_

In de meeste gevallen kan je met de specialist van FOOD&YOU op dezelfde locatie een afspraak maken.
Kom je er niet uit? Wij adviseren je graag wat het beste bij je past!

Feelgoodclub Thermae Son - Son en Breugel


FIT&FOOD –zomereditie met bootcamp-! Door het grote succes van onze wintereditie gaan we in de zomer het nog een keer doen! Je krijgt persoonlijke sportbegeleiding volgens het Thermae Sport wellnessplan en mag onbeperkt gebruik maken van de fitness- en zwemfaciliteiten van deze sportafdeling bij Thermae Son. De sportmedewerkers maken je wegwijs in de fitnesszaal en houden je voortgang in de gaten door een periodieke fitness check (conditietest, bloeddrukmeting, vetmeting, en meer). Het trainingsschema wordt op maat gemaakt en richt zich op conditieverbetering, spieropbouw en vetverbranding.
Wekelijks kan je deelnemen aan de speciale FIT&FOODbootcampgroep waar je met z’n allen lekker kan trainen en natuurlijk je ervaringen kan delen.
Samen met een specialist van FOOD&YOU ga je gericht met je gezondheid aan de slag. Geen ingewikkelde diëten maar gewoon normaal eten, passend bij jouw werk-, thuis- en gezondheidssituatie.
FOOD&YOU heeft praktijk binnen Thermae Son, je kan dus zowel sporten als consulten in plannen op deze locatie.

Kosten:
FOOD&YOU: € 295,- (voordeelprijs voor deze locatie!) (vergoeding mogelijk!)
Feelgoodclub Thermae Son: 3 maanden onbeperkt sporten kost €135,-
Ben je al lid van Thermae Sport? Dan kan je ons gezamenlijk programma ook volgen en betaal je alleen voor FOOD&YOU (€ 295,-).  Je sportabonnement blijft gewoon doorlopen. Let op! Dit speciale tarief geldt alleen als je dit complete programma gaat volgen!

TotalFysio - BasicFit Sint Oedenrode

Bij BasicFit locatie Sint Oedenrode ga je 2 keer per week intensief aan de slag met een personal trainer/fysiotherapeut Manon Hazenberg van TotalFysio. Je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen, uiteraard rekening houdend met jouw persoonlijke situatie. Voorafgaand krijg je een uitgebreide fysiotherapeutische check zodat de training perfect afgestemd kan worden. Ook als je geen lid bent van de club kun je deelnemen aan het programma. De consulten bij FOOD&YOU vinden plaats op donderdagochtend op deze locatie. Komt dit moment je niet gelegen? Je kan ook een afspraak maken in Son en Breugel, bij Thermae Son.

Kosten:
FOOD&YOU: € 340,- (vergoeding mogelijk!)
TotalFysio: afhankelijk van je persoonlijke situatie kan de training volledig vergoed worden/is er sprake van een kleine bijdrage  (neem contact op met Manon voor meer informatie manon@totalfysio.nl)


Direct aan de slag? Neem contact op!

SPARCK sportsclub - Eindhoven
Een prachtige club op het mooie landgoed Eikenburg aan de Aalsterweg in Eindhoven. Wat je niveau ook is, SPARCK helpt jou je doel te bereiken. Met sterke trainingen en vakkundige begeleiding op een hele gave locatie. Je kunt komen trainen in groepsverband of 1-op-1: wat het beste bij jou past. Trainen in een groep geeft energie. En is ontzettend leuk. Maar je wilt wél je doelen bereiken. Daarom trainen ze bij SPARCK in kleine groepen. Zo blijft er altijd aandacht voor jouw persoonlijke prestaties. Kom je bij SPARCK sporten in groepsverband? Dan kun je deelnemen aan alle trainingen uit het aanbod: crosstraining, boxing, running, balsport, yoga, cycling, swimming. Zo vaak je wilt. Ze bieden een ruime keuze! Lijkt het je wat? Kom dan eens langs om kennis te maken. Je wordt welkom ontvangen! FOOD&YOU heeft praktijk binnen SPARCK, je kan trainen en een afspraak maken met onze specialist op dezelfde locatie.
Kosten:
FOOD&YOU: € 340,- (vergoeding mogelijk!)
SPARCK sportclub: Je kan een membership afsluiten die bij je past. Het voordeel is dat je geen jaarcontract hoeft af te sluiten, het is per maand opzegbaar!
Start je met een combinatieprogramma SPARCK-FOOD&YOU dan krijg je gratis een uitgebreide intake en € 40,- korting op de kickstart!


Direct aan de slag? Neem contact op!

Fysiotherapie Gestel - Eindhoven

Heb je klachten en wil je weer fit worden? Dan kan het soms een drempel zijn om te gaan bewegen of sporten. Misschien gaat het niet omdat je lichaam dat (nog) niet toestaat wegens een blessure, beperkingen of teveel pijnklachten. In 3 maanden ga je onder medische begeleiding werken aan je conditie en spieropbouw. De gespecialiseerde fysiotherapeuten van Fysiotherapie Gestel in Eindhoven helpen je tijdens dit programma in jouw tempo conditie op te bouwen zodat je -rekening houdend met jouw pijn of beperkingen- met meer enthousiasme en zo vrijuit mogelijk kan bewegen en sporten. Fysiotherapie Gestel heeft indoor een ruime en moderne fitnesszaal waar je onder professionele begeleiding kunt trainen. Er wordt na de intake met de fysiotherapeut een maatwerk programma gemaakt. Afhankelijk van je situatie wordt een beweegplan opgesteld. Je fysiotherapeut en specialist van FOOD&YOU hebben onderling overleg over de voortgang, we zorgen dat de verschillende onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd. FOOD&YOU heeft praktijk binnen Fysiotherapie Gestel in Eindhoven, je kan een afspraak maken met de fysiotherapeut en de specialist van FOOD&YOU op dezelfde locatie.

Kosten:
FOOD&YOU: € 340,- (vergoeding mogelijk!)
Fysiotherapie Gestel: Er zijn twee opties: 1) Het basic trainingspakket waarbij je 6x individuele begeleiding krijgt van een gespecialiseerde fysiotherapeut. Als je aanvullend verzekerd bent, krijg je dit waarschijnlijk vergoed door je zorgverzekering. 2) Het premium trainingspakket waar je naast de 6x individuele begeleiding ook 3 maanden 1x per week gaat trainen in een fysiofitnessgroep, hier zijn kosten aan verbonden (€ 135,-) omdat dit niet vergoed wordt door je zorgverzekering. Een andere vervolgmogelijkheid is dat je na het individuele traject zelfstandig gaat trainen in een regulier fitnesscentrum of op een andere manier blijft bewegen, dit wordt uiteraard in goed overleg met de fysiotherapeut afgestemd.


Direct aan de slag? Neem contact op!

InMotionHealth - Helmond
Eigenaresse Kim Noten is onze collega bij FOOD&YOU en runt daarnaast haar eigen dansschool en personaltrainingscentrum, InMotionHealth, in Helmond. Ze staat voor een persoonlijke aanpak waarbij rekening gehouden wordt met jouw situatie. Dit programma is geschikt voor iedereen die individueel uitgedaagd wil worden. Heb je moeite met bewegen of vind je het spannend om in een grote sportschool aan de slag te gaan, ook dan is dit voor jou de perfecte plek. Geen training met zware gewichten, maar functioneel training waardoor bewegen in het dagelijks leven aangenamer wordt. De personaltrainingsessies en consulten van FOOD&YOU worden beide op deze locatie ingepland.
Kosten:
FOOD&YOU: € 340,- (vergoeding mogelijk!)
InMotionHealth: 15 individuele trainingssessies van 1 uur, € 600,-


Direct aan de slag?  Bel of mail en start direct!

Je zorgverzekering vergoedt!

Ben je aanvullend verzekerd? Dan is de kans groot dat de dienstverlening van FOOD&YOU vergoed wordt.
Ook het sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut kan mogelijk vergoed worden.
Omdat het via de aanvullende pakketten vergoed wordt,
gaat het niet van je eigen risico af.
Klik hier voor de hoogte van jouw vergoeding.

Deze zomer fit beginnen is daardoor ontzettend eenvoudig!

 

Wacht niet langer – meld je nu aan!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op.

JA! Ik wil het beste uit mezelf halen en ZOMERFIT worden!

JA! Ik wil meer weten over de mogelijkheden. Bel me vrijblijvend voor meer informatie!

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