fbpx
Hypnose en afvallen!

HYPNOSE!

STOP MET SNAAIEN!

EFFECTIEF GEDRAGSVERANDERING!

Lukt afvallen niet omdat je maar blijft snaaien? Kan je die lekkere koekjes en chocolade maar niet laten staan terwijl je helemaal geen honger hebt? Wil jij ook van je hardnekkige gewoonte af om eindelijk te kunnen afvallen? Dan is de combinatie hypnose en voedingsadvies voor jou de perfecte manier om succesvol af te vallen.

Hypnose is een staat waarin er een directe toegang is tot het onderbewustzijnHet is een diepe ontspannen staat zowel fysiek als mentaal, maar je neemt nog alles waar en bent dus niet “weg”. Hypnose is dus geen slaap. Je bent gewoon bij bewustzijn, hoort alles en bent volledig in controle. Het is bewezen dat de oorzaken van klachten en problemen niet te vinden zijn in het bewustzijn maar in het onderbewustzijn. In het onderbewustzijn ligt namelijk de basis van ons gedrag en onze emoties. Het bewust veranderen van deze programmering gaat in het dagelijks leven moeilijk en langzaam. Vaak val je na verloop van tijd weer terug in je oude gewoontes…voor vele héél herkenbaar… In een eenmalig sessie “afvallen” met behulp van hypnose werk je samen met de therapeut zowel in het bewustzijn als in het onderbewustzijn waardoor er een “schakel” wordt omgezet en verandering van ongewenst snaaigedrag makkelijker te realiseren is. Natuurlijk wordt er heel zorgvuldig gekeken of je doel gezond, realistisch, haalbaar en veilig is.

Wil je op een effectieve manier van je snacken of snaaien afkomen, eet je teveel of ben jij een emotie eter en wil je dat doorbreken, dan kan een sessie afvallen middels directe hypnose echt een meerwaarde zijn.

FOOD&YOU werkt voor afvallen en hypnose samen met Petra Boelens van Hypnose Praktijk Eindhoven.

KOSTEN

DUUR: Je start met een consult hypnotherapie bij Petra Boelens in Helmond. Waarschijnlijk is 1 consult voldoende om je volledig te kunnen focussen op het voedingsgedeelte. Daarna heb je 2 consulten voedingsadvies bij FOOD&YOU, we leren je precies de juiste keuzes te maken zodat je in jouw situatie op een gezonde manier kan afvallen.
FOOD&YOU: Basispakket voedingsadvies (2 consulten, 60 minuten, € 87,50 per keer). Indien gewenst kunnen aanvullende afspraken (30 minuten per keer, € 45,-) gepland worden. Vergoeding van de zorgverzekering is mogelijk.
HYPNOSE: 1e consult € 75-. Waarschijnlijk is 1 afspraak voldoende! Voor dit consult is geen vergoeding mogelijk.
KORTING: De eerste afspraak hypnotherapie krijg je € 25,- korting als je kiest voor dit combinatiepakket “afvallen”. Normaal gesproken kost een consult hypnotherapie € 100,-.
LOCATIES:
FOOD&YOU: Eindhoven, Helmond, Son en Breugel.
HYPNOSE: Hypnose Praktijk Eindhoven, Weegschaalstraat 3, Eindhoven.

“Ik wist niet dat het zo makkelijk zou zijn!”

Zorgverzekeraar erkend!
Neem vrijblijvend contact op!