fbpx
Zorgt eten bij jou voor problemen?

BEN JIJ ANDERS?

PROBLEMEMEN MET ETEN?

IK HELP JE JOUW MANIER VINDEN!

Is het voor jou niet normaal om gewoon te eten? Heb je specifieke voorkeuren op het gebied van je dagelijkse voeding? Ervaar je problemen met eten of de organisatie rondom je eten in je werk- en gezinssituatie? Misschien door een bijzondere indicatie (ADD, ADHD, autisme, angststoornis, depressie, burn-out, een operatie) of om andere redenen. Iedereen is anders en soms is je probleem met eten ook net wat anders dan die van anderen… Samen gaan we op zoek naar een manier die bij jou past zodat ook jij gezond kan (leren) eten. Het is niet belerend of voorschrijvend, mijn aanpak wordt  afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden.

VRAAG NAAR NANNA

Voordat ik met mijn praktijk FOOD&YOU begon, heb ik als maatschappelijk werkster 9 jaar met dubbeldiagnose -psychiatrie en verslaving- cliënten gewerkt. Ik vind het nog steeds een uitdaging om er voor te zorgen dat ook jij, in jouw bijzondere situatie, een manier vindt om voeding een passende plek in je leven te geven. Ik werk dus niet met een standaard programma. Ik luister naar jouw verhaal en samen maken we een plan dat we stap voor stap gaan uitwerken. Het is concreet, persoonlijk en doelgericht. Verwijzing via huisarts of specialist is niet nodig. Vraag bij aanmelding voor dit programma naar mij. Tot binnenkort! Groetjes Nanna.

EVEN WACHTEN

Voor deze trajecten krijg ik veel verwijzingen van huisartsen, GGZ specialisten, (psycho)therapeuten, begeleiders van bijzondere woonvomen en klinieken. Het kan daarom zijn dat er een kleine wachtlijst is.

KOSTEN

Voor dit programma gelden de reguliere tarieven.
We beginnen met een basispakket (2x 60 minuten, € 175,-) en daarna kijken we samen verder wat nodig is en wat je fijn vindt.
De consulten kunnen worden vergoed via de aanvullende pakketten van je zorgverzekeraar.

“Ik wist niet dat het zo makkelijk zou zijn!”

Zorgverzekeraar erkend!
Neem vrijblijvend contact op!