fbpx
Professionele hulp bij emotie eten!

EMOTIE ETEN?

ONDERZOEK JE EMOTIES!

VOEDINGSADVIES & GEDRAG!

Ben je het beu, die dieetpogingen? Heb je als emotie-eter al meerdere keren de handdoek in de afvalring gegooid en heb je geen vertrouwen meer in een passende oplossing en woon je in of vlakbij Eindhoven?
 Met ons complete programma speciaal voor emotie-eters ga jij aan de slag met je voeding, omgang met eten en je emoties.
 In een traject van 6 maanden bij FOOD&YOU leer je hoe je op een gezonde manier kan afvallen en ontdek je de connectie die jouw emotie met eten heeft en hoe je daarmee om moet gaan. Het resultaat? Gezond (leren) eten en blijvend afvallen! Wil je extra begeleiding, dan kan je het programma combineren met hulp van en creatief therapeut Sanne Marsé (Eindhoven).

JOUW MANIER!

GESPECIALISEERDE HULP!

Je krijgt concreet voedingsadvies en hulp bij gedragsverandering. Afvallen is niet alleen het doel maar ook hoe je dat kan volhouden en hoe je afgevallen kan blijven. Jij hebt waarschijnlijk ‘dingen’ die het niet zo makkelijk maken om het vol te houden. Gedragspatronen die je in de weg staan, een gezins- of werksituatie die maakt dat je niet altijd volgens schema kan eten. Of misschien mag je niet alles eten door ziekte of allergie. Wij gaan je helpen een manier te vinden die jou past en die jij kan volhouden. Zowel Susan als Nanna zijn HBO opgeleid eerstelijns psychosociaal hulpverleners met specialisaties op het gebied van emotie eten, gedragsverandering en afvallen.  Lees de reviews van anderen!

SANNE MARSE

Wil je extra begeleiding, dan kan je het programma combineren met hulp van creatief therapeute Sanne Marse. Sanne is specialist op het gebied van emoties en ervaringsgerichte behandeling. 
De juiste woorden vinden is niet altijd makkelijk, zeker niet bij emoties die je al lange tijd hebt onderdrukt. Bij Sanne ga je daarom niet alleen praten, je gaat grondig aan de slag met je gevoelens en emoties. Door gebruik te maken van creatieve materialen wordt het gevoelsdeel van je hersenen aangesproken en krijg je weer (meer) contact met je gevoel. Je hoeft helemaal niet creatief te zijn om hiermee succes te behalen, de creatieve materialen zijn in deze therapievorm het middel van de therapeut. Je werkt in de therapie met oefeningen en thema’s die jou het beste kunnen brengen tot verandering, ontwikkeling, verwerking of acceptatie van de gevoelens/gedachten die aan je emotie-eten ten grondslag liggen.
Sanne zorgt voor een programma dat bij jouw specifieke situatie past. 
Sanne heeft haar praktijk in het centrum van Eindhoven.

KOSTEN EN LOCATIE

DUUR: Je gaat 6 maanden met je emoties en voeding aan de slag. We proberen dat je zowel bij FOOD&YOU als met de creatieve therapie in dezelfde week start.
FOOD&YOU: Een 6 maandenprogramma bij FOOD&YOU bestaat uit 10 consulten (2x 60 minuten € 87,50, 8x 30 minuten € 45,-). Vergoeding van de zorgverzekering is mogelijk.
OPTIE: CREATIEVE THERAPIE: Voor een consult creatieve therapie bij Sanne Marse betaal je € 80,- per keer. Vergoeding zorgverzekering is mogelijk binnen de aanvullende pakketten.
LOCATIES:
FOOD&YOU: Fysiotherapie Gestel en SPARCK sportsclub in Eindhoven, InMotion Health Helmond, Thermae Son Son en Breugel
Creatieve therapie: Sanne Marse, Lijsterbesstraat 21 C, Eindhoven

Emotie eten | Afvallen | Creatieve therapie | Sanne Marse | Eindhoven | FOOD&YOU
“Ik wist niet dat het zo makkelijk zou zijn!”

Zorgverzekeraar erkend!
Neem vrijblijvend contact op!