fbpx
Sport & voeding bij SPARCK in Eindhoven!

VAKKUNDIG!

SMALL GROUP TRAINING!

PERSONAL TRAINING SESSIES!

Een mooie eigentijdse club op het prachtige landgoed Eikenburg aan de Aalsterweg in Eindhoven. Wat je niveau ook is, SPARCK helpt jou je doel te bereiken. Met sterke trainingen en vakkundige begeleiding op een hele gave locatie. Je kunt komen trainen in groepsverband of 1-op-1: wat het beste bij jou past. Trainen in een groep geeft energie. En is ontzettend leuk. Maar je wilt wél je doelen bereiken. Daarom trainen ze bij SPARCK in kleine groepen. Zo blijft er altijd aandacht voor jouw persoonlijke prestaties. Kom je bij SPARCK sporten in groepsverband? Dan kun je deelnemen aan alle trainingen uit het aanbod: crosstraining, boxing, running, balsport, yoga, cycling, swimming. Zo vaak je wilt. Ze bieden een ruime keuze! Lijkt het je wat? Kom dan eens langs om kennis te maken. Je wordt welkom ontvangen! FOOD&YOU heeft praktijk binnen SPARCK, je kan trainen en een afspraak maken met onze specialist op dezelfde locatie. Maak kennis met ons team!

VOEDINGSADVIES!

GEWOON NORMAAL ETEN!

Je krijgt concreet voedingsadvies en hulp bij gedragsverandering. Afvallen en weer fit worden is niet alleen het doel maar ook hoe je dat kan volhouden en hoe je afgevallen kan blijven. Jij hebt waarschijnlijk ‘dingen’ die het niet zo makkelijk maken om het vol te houden. Gedragspatronen die je in de weg staan, een gezins- of werksituatie die maakt dat je niet altijd volgens schema kan eten. Of misschien mag je niet alles eten door ziekte of allergie. Wij gaan je helpen een manier te vinden die jou past en die jij kan volhouden. Onze collega’s zijn HBO opgeleid met specialisaties op het gebied van afvallen, emotie eten en gedragsverandering.  Lees meer over onze afslankmethode!

KOSTEN EN LOCATIE

DUUR: 3 maanden sporten en voedingsadvies
FOOD&YOU: 6 consulten (2x 60 minuten € 87,50 en 4x 30 minuten € 45,-) (vergoeding mogelijk!)
SPARCK: Je kan bij de club zelf een membership afsluiten die bij je past. Het voordeel is dat je geen jaarcontract hoeft af te sluiten, het is per maand opzegbaar!
KORTING: Start je met een combinatieprogramma SPARCK-FOOD&YOU dan krijg je gratis een uitgebreide intake en € 40,- korting op de kickstart!
LOCATIE: SPARCK sportsclub, Aalsterweg 283a, Eindhoven

“Ik wist niet dat het zo makkelijk zou zijn!”

Zorgverzekeraar erkend!
Neem vrijblijvend contact op!