fbpx
Voedingsadvies & medische fitness!

FYSIOTHERAPIE GESTEL

Fysiotherapie Gestel in Eindhoven heeft een besloten moderne fitnessruimte waar je individueel of in kleine groepjes kan trainen met je medisch specialist. FOOD&YOU werkt samen met het chronisch pijncentrum van Fysiotherapie Gestel.

PROGRAMMA FYSIO

In 3 maanden ga je onder medische begeleiding werken aan je conditie en spieropbouw. De gespecialiseerde fysiotherapeuten van Fysiotherapie Gestel in Eindhoven helpen je tijdens dit programma in jouw tempo conditie op te bouwen zodat je -rekening houdend met jouw pijn of beperkingen- met meer enthousiasme en zo vrijuit mogelijk kan bewegen en sporten. Je fysiotherapeut en specialist van FOOD&YOU hebben onderling overleg over de voortgang, we zorgen dat de verschillende onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd.

VOEDINGSADVIES

Je krijgt concreet voedingsadvies en hulp bij gedragsverandering. Afvallen en/of weer fit worden is niet alleen het doel maar ook hoe je dat kan volhouden en hoe je afgevallen kan blijven. Jij hebt waarschijnlijk ‘dingen’ die het niet zo makkelijk maken om het vol te houden. Gedragspatronen die je in de weg staan, een gezins- of werksituatie die maakt dat je niet altijd volgens schema kan eten. Of misschien mag je niet alles eten door ziekte of allergie. Wij gaan je helpen een manier te vinden die jou past en die jij kan volhouden. Onze collega’s zijn HBO opgeleid met specialisaties op het gebied van afvallen, emotie eten en gedragsverandering. Lees meer over onze afslankmethode!

KOSTEN EN LOCATIES

DUUR: 3 maanden bewegen en voedingsadvies

FOOD&YOU: 3 maanden € 355,- (kijk hier voor de hoogte van je vergoeding)

FYSIOTHERAPIE GESTEL:
Er zijn twee opties:
1) Het basic trainingspakket waarbij je 6x individuele begeleiding krijgt van een gespecialiseerde fysiotherapeut. Als je aanvullend verzekerd bent, krijg je dit waarschijnlijk vergoed door je zorgverzekering.
2) Het premium trainingspakket waar je naast de 6x individuele begeleiding ook 3 maanden 1x per week gaat trainen in een fysiofitnessgroep, hier zijn kosten aan verbonden (€ 135,-) omdat dit niet vergoed wordt door je zorgverzekering. Een andere vervolgmogelijkheid is dat je na het individuele traject zelfstandig gaat trainen in een regulier fitnesscentrum of op een andere manier blijft bewegen, dit wordt uiteraard in goed overleg met de fysiotherapeut afgestemd.

LOCATIE: Voedingsadvies Online: trainingslocatie Fysiotherapie Gestel, Jan van Boendalelaan 1, Eindhoven

“Ik wist niet dat het zo makkelijk zou zijn!”

    Zorgverzekeraar erkend!
    Neem vrijblijvend contact op!