fbpx
Bioresonantie en allergie!

ALLERGIE?*

VERSCHILLENDE KLACHTEN?

LAAT HET TESTEN: METEN IS WETEN!

Heb jij onbegrepen klachten en heb je het vermoeden dat de oorzaak te maken heeft met een allergie of intolerantie? Dan kan een bioresonantiemeting de uitkomst zijn.

Bioresonantie is een geneeswijze die er vanuit gaat dat elk orgaan een specifieke trillingsfrequentie heeft van elektromagnetische aard en berust op de nieuwste ontwikkelingen en inzichten uit de biofysica.

Met behulp van Bicom, het apparaat dat hierbij wordt ingezet, kunnen de frequenties worden opgemeten. Hierdoor worden veranderingen in het lichaam zichtbaar en kunnen virussen, bacteriën, toxines, allergenen of andere belastingen gemakkelijk worden opgespoord. Duidelijk wordt welk orgaan, of welk deel van het lichaam beschadigd, ontstoken of ziek is.

PERSOONLIJK EN DESKUNDIG!

Onze collega, expert in bioresonantie en allergiemeting, Naomi Patijn heeft een praktijk aan huis in Eindhoven. Haar praktijkruimte is professioneel ingericht en omdat ze nog kleinschalig is krijg je de volledige persoonlijke aandacht die je in deze situatie zou verwachten en nodig hebt. Op een pijnloze manier worden meer dan 50 stoffen gemeten en je kan zelfs je eigen spullen meenemen die je zou willen laten testen. Denk aan parfum, wasmiddel, kruiden, voedingssupplementen en andere dingen waar je over twijfelt.

KLACHTEN EN METING

Bioresonantie is in principe geschikt voor bijna iedereen en voor alle leeftijden en wordt toegepast bij tal van (onbegrepen) klachten en vermoeden van allergie en intolerantie voor bepaalde voedingsstoffen.
Alleen mensen die een pacemaker dragen komen niet in aanmerking voor behandeling, gezien de elektromagnetische frequenties waarvan gebruik wordt gemaakt, die de werking ervan nadelig zouden kunnen beïnvloeden.
Bioresonatie kan uitstekend naast andere alternatieve- of reguliere behandelmethoden worden ingezet en is door het niet belastende en geheel pijnloze karakter, bij uitstek dus ook geschikt voor (zeer jonge) kinderen.

Indicaties voor een meting of behandeling kunnen o.a. zijn:

 • onbegrepen klachten
 • acute- en chronische allergieën of intoleranties
 • aandoeningen van interne organen waaronder maag, darm, lever en gal
 • huidaandoeningen
 • longaandoeningen
 • pijnklachten (b.v. migraine)
 • verminderde weerstand
 • vermoeidheid
 • KNO- problemen
 • kinderziekten en gevolgen van vaccinatie
 • sportletsel/blessures

Bij twijfel over de inzetbaarheid bij je klacht, kun je altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

N.B. Bioresonantie is een aanvulling op de reguliere behandelwijze en vervangt NOOIT de reguliere geneeskunde. Indien nodig word je doorverwezen naar een (huis)arts!

KOSTEN EN LOCATIE

DUUR: Je start met een consult bioresonantie bij onze collega Naomi Patijn van Sanobalans. In 1,5 uur krijg je een allergiemeting waarbij meer dan 50 stoffen worden gemeten. Met de uitkomst ga je een maand strikt aan de slag om te ervaren welke gezondheidsvoordelen dit brengt. De specialist van FOOD&YOU helpt je hoe je zo normaal mogelijk gezond en volwaardig kan eten en drinken, rekening houdend met je de uitkomsten van de bioresonantiemeting. Na een maand krijg je weer een allergiemeting om de resultaten van een maand voedingsaanpassingen te meten.
FOOD&YOU: 2 consulten van 60 minuten (€ 87,50 per keer) voedingsadvies. Vergoeding van de zorgverzekeraar is mogelijk
SANOBALANS: 1e consult € 80,-, 2e consult € 60,-. Vergoeding zorgverzekering is mogelijk binnen de aanvullende pakketten.
UITZONDERINGEN: bij kinderen jonger dan 13 jaar en bij volwassenen indien naar aanleiding van de meting normaal volwaardig eten niet meer mogelijk is, werken wij samen met De dietistenpraktijk Quirina Engels in Eindhoven, specialist in dieetadviezen voor kinderen en allergie.
LOCATIE:
FOOD&YOU: Locaties Helmond, Eindhoven, Son en Breugel.
Bioresonantie: Sanobalans, Panterstraat 31, Eindhoven

Sanobalans | bioresonantie | allergie meting | FOOD&YOU | Eindhoven
“Ik wist niet dat het zo makkelijk zou zijn!”

  Zorgverzekeraar erkend!
  Neem vrijblijvend contact op!