fbpx
Zorgverzekeraar erkend afvallen in Helmond!

Afvallen Helmond

Afvallen in Helmond of omgeving doe je natuurlijk bij FOOD&YOU. Wij werken niet met ingewikkelde diëten, maar kiezen voor een normaal, gezond eetpatroon waardoor afvallen en afslanken gemakkelijker gaat. Onze afslankprogramma’s worden afgestemd op de situatie waarin jij je bevindt. Dit is de reden dat onze begeleiding dan ook nooit standaard is. Bij ons leer je hoe je gezond eten en afslanken kan toepassen in jouw thuis-, werk- en gezondheidssituatie. Bij FOOD&YOU werken we niet met kant-en-klare weekmenu’s of gestandaardiseerde boodschappenlijstjes. Wij kijken per situatie wat de beste mogelijkheden zijn. Wil je meer weten over afvallen in Helmond en omgeving met de hulp van de specialisten van FOOD&YOU? Lees dan snel verder.

Afslanken in Helmond met afslankprogramma’s

Bij FOOD&YOU kun je verschillende afslankprogramma’s kiezen die het beste aansluiten bij jouw wensen. Deze keuze maakt het afslanken in Helmond en omgeving een stuk eenvoudiger. Door te kiezen voor een programma dat aansluit bij jouw wensen, merken we dat de deelnemers een stuk gemotiveerder blijven. Je kunt bij ons kiezen uit de volgende programma’s: Afvallen onder leiding van BGN-gewichtsconsulente, fit worden met voeding onder leiding van een natuurkundige therapeut, gedrag en voeding en sport en voeding. Daarnaast kunnen wij ook bij jouw bedrijf langskomen om ervoor te zorgen dat je gezonde werknemers krijgt of houdt. Op onze website vind je ook nog tips en recepten voor gezond eten en afslanken in Helmond.

Gezonde voeding voor werknemers

Wil je de werknemers van jouw bedrijf meer leren over afslanken en afvallen in Helmond? FOOD&YOU organiseert diverse gezonde workshops en trainingen op locatie. Hierdoor kunnen jouw werknemers, indien gewenst, meer leren over een gezonde levensstijl en afvallen. Sinds 2007 organiseren wij deze workshops en waren wij de vaste partner van 3FM Serious Request voor het sapmenu van de DJ’s die in Het Glazen Huis vertoefden. Er zijn verschillende mogelijkheden bij FOOD&YOU in Helmond voor het organiseren van een gezondheidsdag. Neem hiervoor contact met ons op en stimuleer je werknemers gezonder te leven en af te vallen.

Gezond afvallen in Helmond

Gezond afslanken en afvallen in Helmond onder begeleiding van de specialisten van FOOD&YOU zorgt ervoor dat het blijvend is. Wij helpen jou niet alleen met een dieet, maar we laten jou gezonder leven. Hierdoor zijn de resultaten blijvend, in tegenstelling tot vele andere crashdiëten. Daarbij worden de kosten van onze programma’s doorgaans gedekt door aanvullende pakketten van de meeste zorgverzekeraars. Ben je overtuigd en wil je afvallen in Helmond onder leiding van FOOD&YOU? Neem dan snel contact met ons op.

Raak op een gezonde manier je kilo’s kwijt! Geen standaard dieet maar gewoon normaal gezond eten. Je krijgt persoonlijk advies passend bij jouw situatie. Kies je eigen programma! Combinaties mogelijk met sport, gezondheid en gedrag.

Locatie: Inmotion, Helmond

Heb jij gezondheidsklachten? Vermoeidheid, huidklachten, chronische pijnen, spier- en gewrichtsklachten, jicht, nooit fit? Pak het aan bij de basis! Begeleiding volgens natuurgerichte principes. Wij helpen je weer fit worden!

Locatie: Inmotion, Helmond

Is gewoon eten voor jou niet gewoon? Heb je gedragsproblemen waardoor je moeite hebt met ‘normaal’ eten? Wil je voeding een goede en gezonde plek geven in jouw persoonlijke situatie? Wij helpen je jouw manier vinden!

Locatie: Inmotion, Helmond

Wil jij die extra mile bereiken? Meer spiermassa, een lager vet%? Of ervaar je klachten tijdens of na het sporten? Geen poeders of pillen! Wij helpen je met professioneel sportvoedingsadvies zodat je nog meer uit je sport haalt!

Locatie: Inmotion, Helmond

Werk jij aan de gezondheid van je werknemers? Wij organiseren jouw healthevent! Workshops, trainingen en healthchecks. Wat denk je van een fantastische gezonde kickoff met smaaktheater en een lekkere catering? Gezondheid kan ook leuk zijn!

Locatie: Inmotion, Helmond

Mhhh lekker en gezond eten! Volg hier alle tips en recepten om thuis lekker te koken. De gezonde recepten voldoen allemaal aan de richtlijnen van FOOD&YOU en passen in je afslank- en/of fit-met-voeding programma. Eet smakelijk!

Locatie: Inmotion, Helmond

“Ik wist niet dat het zo makkelijk zou zijn!”

Zorgverzekeraar erkend!
Neem vrijblijvend contact op!