Geef je gezondheid een natuurlijke boost!

Totaalconcept voor een gezond leven!
FOOD&YOU is een praktijk voor voeding, leefstijl en gezondheid.
De gezondheidsprogramma’s zijn een totaalconcept voor een fit en vitaal leven; ter preventie en vermindering van leefstijlgerelateerde gezondheidsklachten. De begeleiding is niet belerend maar adviserend en sluit altijd aan bij jouw mogelijkheden en behoeften. Wij helpen je de balans te vinden en je in staat te stellen vitale keuzes te maken. Te voeden in plaats van te vullen.

Niet zweverig!
Alle specialisten in mijn team zijn minimaal HBO-bachelor opgeleid met diverse specialisaties op het gebied van voeding en gezondheid en zowel regulier als complementair geschoold. In al onze gezondheidprogramma’s houden we ons op een pure, natuurlijke -back to basic- manier bezig met het optimaliseren van je gezondheid. De begeleiding is concreet, passend bij deze moderne tijd en zeker niet zweverig! Lees hier meer over ons.

Totaalbenadering!
Wij gaan in de begeleiding altijd uit van een totaalbenadering.  Je kan enkel symptomen behandelen (puur een ‘dieetje’ voorschrijven) maar daar bereik je op termijn niks mee. Wij kijken naar de oorzaken. Waarom heb je overgewicht, weinig energie of gezondheidsklachten? We gaan er van uit dat er altijd een relatie is met voeding, leefstijl en de rest van het lichaam. Als BATC- therapeut zijn we opgeleid de 5 principes (energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche) toe te passen. Binnen dit brede gebied passen we onze eigen werkvormen toe.

Klaar om je gezondheid een natuurlijke boost te geven?
Bel of mail me!