Wil jij succesvol afvallen?

Afvallen?

Gezonder leven?

Gewoon mee eten met het gezin?

Een manier die bij jou past!

De begeleiding is nooit standaard, we kijken naar je hele persoonlijke situatie.

Dus niet alleen voeding maar ook leefstijl, gedragspatronen, fysieke gesteldheid en je energiebalans.
Deze totaalbenadering zorgt dat je ook op lange termijn de goede resultaten kan volhouden.

Er is voldoende ruimte om rekening te houden met jouw eetpatroon, verleidingen, uitdagingen, lifestyle, gezinssituatie of carrière.
Samen gaan we op zoek naar een aanpak die voor jou het beste werkt.

Bij ons geen eenzijdig crashdieet: we staan voor een verantwoorde en gezonde manier van afvallen.

Met alle programma’s verlies je 0,5 tot 1 kilo per week; je eetpatroon blijft normaal.
Ons team staat voor je klaar!

Lees hier de ervaringen van anderen.

Kies je eigen programma!

Scroll naar beneden, onder het contactformulier vind je alle programma’s.
Wil je extra begeleiding op het gebied van sport, gedrag of gezondheid?
Je kan het programma van jouw keuze aanvullen met losse modules.
Kom je er niet uit?
Wij adviseren je graag welk programma het beste bij je past.

Gratis? Dat kan!

Ben je aanvullend verzekerd? Dan is de kans groot dat de dienstverlening van FOOD&YOU kosteloos is.
Omdat het via de aanvullende pakketten vergoed wordt,
gaat het niet van je eigen risico af.

Afslanken en gezonder leven is daardoor ontzettend eenvoudig!

Afvallen bij jou in de buurt!

FOOD&YOU is gevestigd op verschillende locaties in de regio:
Fysiotherapie Gestel, Eindhoven
Wellnesscentrum Thermae Son, Son en Breugel
InMotionHealth, Helmond

Je kan ook in de avonduren en op zaterdag een afspraak maken.

Wacht niet langer – meld je nu aan!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op.

JA! Ik wil persoonlijk voedingsadvies en op een gezonde manier afvallen door gewoon normaal te eten.

JA! Ik wil meer weten over de mogelijkheden. Bel me vrijblijvend voor meer informatie!

 2 weken

0-5 KILO!

Compleet advies
Doelgericht
Praktische tips
Snel op de rit!
€ 170,-

 

MEER INFO

3 maanden

5-10 KILO!

Uitgebreid advies
Begeleiding gericht op implementatie
Stok achter de deur
Volwaardige voeding
€ 340,-

 

MEER INFO

6 maanden

10 KILO EN MEER

Leefstijl verandering
Voeding & gedrag
Intensieve begeleiding
Aanpakken valkuilen
€ 510,-

 

MEER INFO

PROGRAMMA’S

 

Kies het programma dat bij je past!

0-5 Kilo afvallen

Wil je graag herstellen na een iets te bourgondische vakantie? Of heb je binnenkort een bijzondere gelegenheid waar je op je best moet zijn? Dan heb ik voor jou een perfect afslank programma.
Op basis van je huidige voedingspatroon en een complete bodymeting in combinatie met een persoonlijk gesprek gaan we samen met jou aan de slag! We horen graag van je waar je knelpunten liggen, zodat we je praktische tips kunnen geven om je doel op een verantwoorde manier te bereiken.
Het programma duurt twee weken en bestaat uit een adviesgesprek, een vervolg consult en alle praktische hulp die je nodig hebt om je kilo’s snel en verantwoord te verliezen. Natuurlijk is het mogelijk om na afloop van het traject een extra vervolgafspraak te plannen als je meer vragen hebt.


Snel afvallen is snel een afspraak maken. Neem contact op!

€170,-

5-10 Kilo afvallen

De afgelopen jaren ben je ongemerkt steeds zwaarder geworden. Door een bourgondisch leven. Een zwangerschap. Of een drukke carrière, met een minder gezonde lifestyle. Je weet dat je serieus met je gewicht aan de slag moet? Dan is dit programma perfect voor jou! De slag tegen de kilo’s begint met een persoonlijk adviesgesprek en een volledige bodymeting. Voorafgaand daaraan willen we graag meer weten over je vragen, doelstelling en eetpatroon, zodat we meteen gericht aan de slag kunnen. Gedurende het proces ontvangen we je een aantal keer op de praktijk zodat we dieper in kunnen gaan op je knelpunten en uitdagingen. Met behulp van praktische tips help en begeleiden we je zodat je je doelen bereikt!


Aan de slag met (of tegen) de kilo’s? Neem contact op!

€340,-

Meer dan 10 kilo afvallen

Overgewicht brengt ernstige gezondheidsrisico’s met zich mee. Maar de stap om er wat aan te doen wordt steeds groter. Je weet dat je er echt wat aan moet doen, maar je weet niet hoe? Wij gaan je helpen! Samen met jou gaan we vooral kijken naar de oorzaken. Hoe is je eetpatroon en leefstijl, krijg je voldoende beweging? Maar wellicht spelen andere zaken een belangrijke rol in dit proces. Heb je veel stress op je werk? Zijn er andere omstandigheden die van invloed zijn op je gezondheid en welzijn? Dat kunnen belangrijke indicatoren zijn voor de situatie waarin je nu zit. Samen gaan we werken aan een oplossing die bij jouw situatie past. Gedurende dit traject word je intensief begeleid. Tijdens regelmatig terugkerende gesprekken meten we de voortgang en bespreken we je belangrijkste valkuilen en uitdagingen. Maatwerk is het uitgangspunt. Het doel is helder: op een verantwoorde manier werken aan een gezonde lifestyle! En dat alles binnen mijn heldere FOOD&YOU aanpak: een normaal eetpatroon met gezond en lekker eten.


De eerste stap? Dat is een afspraak maken. Neem contact op!

€510,-

MODULES

 

Wil je grondig met je gewicht aan de slag?

Vul je afslankprogramma aan met een sport, gedrag en/of gezondheidsmodule!

Sporten en afvallen!

 

De ideale combinatie als je verantwoord wilt afvallen en tegelijkertijd aan je conditie wilt werken.

Thermae sport


Voordeelpakket! Je krijgt persoonlijke sportbegeleiding volgens het Thermae Sport wellnessplan en mag onbeperkt gebruik maken van de fitness- en zwemfaciliteiten van deze sportafdeling bij Thermae Son. De sportmedewerkers maken je wegwijs in de fitnesszaal en houden je voortgang in de gaten door een periodieke fitness check (conditietest, bloeddrukmeting, vetmeting, en meer). Je start bij aanvang van ons programma meteen met sporten. Het trainingsschema wordt op maat gemaakt en richt zich op conditieverbetering, spieropbouw en vetverbranding. De sportbegeleiding duurt 3 maanden en wordt altijd in nauw overleg met ons gegeven zodat de programma’s perfect op elkaar aansluiten.
3 maanden onbeperkt sporten kost € 135,- (voor de combinatie Thermae sport en 3 maanden begeleiding van FOOD&YOU samen betaal je € 430,-). Ben je al lid van Thermae Sport? Dan kan je ons gezamenlijk programma ook volgen en betaal je alleen voor FOOD&YOU (€ 295,-).  Je sportabonnement blijft gewoon doorlopen. Let op! Dit speciale tarief geldt alleen als je dit complete programma gaat volgen!

Grondig aan met de kilo’s aan de slag? Neem contact op!

Sportfysiotherapie: TotalFysio / BasicFit

Heb je lichamelijke klachten en is het belangrijk dat je extra begeleiding krijgt? Dan biedt dit programma voor jou een oplossing! Je gaat sporten onder begeleiding van een (sport)fysiotherapeut van TotalFysio, locaties Thermae Son, BasicFit Philips stadion EindhovenBasicFit Vijfkamplaan Eindhoven of BasicFit St-Oedenrode. Je start bij aanvang van ons programma meteen met sporten. Het trainingsschema wordt na een uitgebreid onderzoek maat gemaakt en richt zich op conditieverbetering, spieropbouw en vetverbranding. De duur van de sportbegeleiding is gemiddeld 3 maanden en wordt altijd in nauw overleg met ons gegeven zodat de programma’s perfect op elkaar aansluiten. De kosten worden in het begin van het traject per consult (tarief fysiotherapie) gerekend en kunnen eventueel worden vergoed via de aanvullende pakketten van je zorgverzekering. Ook als je geen lid bent van BasicFit kun je deelnemen aan het programma. Wil je later in het programma meerdere keren in de week zelfstandig komen trainen, dan is een lidmaatschap wel een voorwaarde.


Direct aan de slag? Neem contact op!

Sportfysiotherapie: Fysiotherapie Gestel

Heb je klachten waarbij bewegen minder makkelijk gaat? Dan kan het soms een drempel zijn om te gaan sporten. Misschien gaat het niet omdat je lichaam dat (nog) niet toestaat wegens een blessure, beperkingen of teveel pijnklachten. De (sport)fysiotherapeuten van Fysiotherapie Gestel in Eindhoven helpen je tijdens dit programma in jouw tempo conditie op te bouwen zodat je -rekening houdend met jouw pijn of beperkingen- weer vol enthousiasme en zo vrijuit mogelijk kan bewegen en sporten. Fysiotherapie Gestel heeft indoor een ruime en moderne fitnesszaal waar je onder professionele begeleiding gaat trainen. Er wordt na de intake met de fysiotherapeut een persoonlijk trainingsschema gemaakt. Afhankelijk van je persoonlijke situatie ga je 1 op 1 trainen met een fysiotherapeut of ga je zelfstandig trainen in de zaal. Een individueel traject kan voor vergoeding van je zorgverzekering in aanmerking komen als er een indicatie voor behandeling is en je aanvullend verzekerd bent. De groepstrainingen worden niet vergoed. FOOD&YOU heeft praktijk binnen Fysiotherapie Gestel, je kan een afspraak maken met de fysiotherapeut en de specialist van FOOD&YOU op dezelfde locatie.


Direct aan de slag? Neem contact op!

Personal training

Je lekker in het zweet werken op het moment dat het jou uit komt! Intensieve en resultaatgerichte workouts met je eigen personal trainer zijn een perfecte aanvulling op het afslankprogramma van jouw keus. FOOD&YOU werkt samen met Leo Diesch, ex officier defensie (Thermae Son, Son en Breugel), Kengy Roux van Kengy’s Support (Thermae Son, Son en Breugel) Kim Noten, medisch leefstijlprofessional (InMotion Health, Helmond), Jasper Verhoeven, specialist in gevaarsbeheersing, judo en boksen (Verhoeven Training, Eindhoven), Manon Hazenberg, bewegingsagoog en fysiotherapeut i.o. (TotalFysio, BasicFit Sint Oedenrode), Ivo Recourt, ex militair en politieagent gespecialiseerd in bootcamps en intensive totalbody workouts (IMOVE, Meerhoven) en de personal trainers van het TU/e Studentensportcentrum Eindhoven. Je start bij aanvang van ons afslankprogramma meteen met sporten. De sportbegeleiding is minimaal 1x per week en wordt altijd in nauw overleg met ons gegeven zodat de programma’s perfect op elkaar aansluiten. De trainers hanteren elk hun eigen uurtarief.


Klaar voor een uitdaging?  Bel of mail en start direct!

Overwin je valkuilen!

 

Als alleen voedingsadvies niet voldoende is….

Afvallen en gedrag

Heeft jouw overgewicht een mentale oorzaak? Mislukt je afvalpoging elke keer omdat je de verleidingen niet kan weerstaan, moeilijk keuzes kan maken of moeite hebt met structuur aan te brengen? Tijdens het afslankprogramma van 6 maanden gaan we samen onderzoeken wat je beweegt en hoe je jouw valkuilen kan overwinnen. Het doel: verantwoord afvallen en normaal gezond eten binnen jouw lifestyle. Zodat we je doelstellingen op een gezonde manier bereiken! Susan en Nanna hebben een achtergrond als HBO-bachelor psychosociaal hulpverlener met een specialisatie specifiek gericht op emotie-eten en zijn breed geschoold op het gebied van individuele gedragsverandering. In de begeleiding kijken we naar je hele persoonlijke situatie, deze totaalbenadering zorgt dat je ook op lange termijn de goede resultaten kan volhouden. Kies voor het FOOD&YOU afslankprogramma van 6 maanden, dit kost €510,- en omvat alles in 1: voedingsadvies en gedragsverandering. Een extra keuzemodule is niet nodig.


Meer weten? Bel of mail me voor een persoonlijk gesprek! Neem contact op!

Emotie en eten

Speciaal voor echte emotie-eters! Eten kan leuk en sociaal zijn… Anders wordt het wanneer eten gebruikt wordt om emoties mee te verhullen. Je gaat snacken wanneer je je verveelt. Je gaat snoepen of eten wanneer je boos of verdrietig bent. Of je neemt een paar extra handen of een hele zak chips als je onmacht voelt. In dat geval is alleen een dieet niet meer de oplossing. In een traject van 6 maanden ga je naast ons afslankprogramma echt grondig met je emoties aan de slag. Samen met creatief therapeut Sanne Marsé ontdek je met behulp van creatieve therapie de connectie die jouw emotie met eten heeft en leer je hoe je daarmee om moet gaan. Het resultaat? Gezond (leren) eten en tegelijk blijvend afvallen. Je start bij aanvang van ons afslankprogramma meteen met een traject bij Sanne. Deze therapie wordt altijd in nauw overleg met mij gegeven zodat de programma’s perfect op elkaar aansluiten. Het traject bij Sanne duurt 6 maanden en kost € 529,-. Deze kosten kunnen mogelijk vergoed worden via de aanvullende pakketten van je zorgverzekering. (Voor de combinatie 6 maanden voedingsadvies en creatieve therapie betaal je € 1.039,-.)
Lees hier aanvullende informatie over ons programma speciaal voor emotie-eters.


Meer weten? Bel of mail voor een persoonlijk gesprek! 

Gezondheid

 

‘Gewoon’ eten is voor jou niet gezond?

Chronische pijn

Overgewicht kan pijnklachten veroorzaken en pijnklachten kunnen voor overgewicht zorgen. Door de stress die je krijgt door de pijn ga je misschien meer eten en omdat je minder goed kan of durft te bewegen kom je sneller aan. Daarnaast kan overgewicht zorgen voor chronische pijnklachten zoals o.a. lage rugpijn en gewrichtspijnen. Je komt al snel in een vicieuze cirkel terecht en dat maakt het nog ingewikkelder. Heb jij chronische pijnklachten door je overgewicht? Of heb je juist overgewicht gekregen door je pijnklachten? Anders eten, afvallen en een actievere leefstijl kan pijn verminderen. In samenwerking met het pijncentrum van Fysiotherapie Gestel bieden wij een speciale behandelaanpak voor mensen met chronische pijn.


Met je gezondheid aan de slag?  Neem contact op!

Medische klachten

Heb jij gezondheidsklachten en wil je op een natuurlijke manier je leefstijl aanpakken?
Gezond eten en leven draagt bij aan klachtenvermindering en meer energie!

De FIT MET VOEDING-programma’s zijn perfect voor het herstellen en behouden van een optimale gezondheid.

Heb je specifieke medische klachten waarbij een aangepast dieet noodzakelijk is? Dan is het belangrijk dat het voedingsadvies waarmee we aan de slag gaan past bij jouw medische situatie. Het programma van je keuze wordt dan samen met diëtistepraktijk Quirina Engels vormgegeven. De consulten van Quirina kunnen mogelijk vergoed worden via de basisverzekering van je zorgverzekering.


Met je gezondheid aan de slag?  Neem contact op!