Pasta met gegrilde courgette en pangasiusfilet | FOOD&YOU

10 aug Pasta met gegrilde courgette en pangasiusfilet!

Dit recept ontving ik vorige week van Lisa!
Zo leuk dat jullie je succesrecepten met me delen :)

Lisa maakt echt heerlijke dingen binnen de richtlijnen van ons afslankprogramma.
Dus ik vind het super dat ze me een mailtje stuurde met een van haar creaties.
Haar moeder vond het heerlijk, … en ik ook!

Pata met gegrilde courgette en pangasiusfilet
-voor 3 personen-

  • Rucola
  • Gemengde ijsbergsla mix
  • 1 courgette in dunne plakjes, gegrild in de grill pan (zonder olie)
  • 5 tomaten, gesneden in kleine blokjes
  • 300 gram pangasias filet gebakken in de grillpan met 2 eetlepels olijfolie
  • 180 gr gekookte tricolore fusili (pasta)

 

Voor de dressing:
  • 3 eetlepel magere yoghurt 0%vet
  • Citroensap van een halve citroen
  • Wat chili vlokken (gedroogd)
  • Een beetje zout en peper
  • Paar takjes verse peterselie (fijn knippen)
  • 2 teentjes knoflook uitgeperst en gebakken in een 1 eetlepel olie

 

Snijd de courgette in dunne ringen en grill kort in de grillpan.
Als je geen grillpan hebt, kan je ze ook kort bakken in een koekenpan met een klein beetje olie (neem dan minder olie voor het bereiden van de vis).
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de vis in kleine blokjes en grill of bak kort zodat ze gaar zijn maar nog niet droog.
Je kan de visfilets ook heel laten en boven op je pastasalade leggen.
Maak de dressing.
Doe alles in een kom, je kan het -naar smaak- naast elkaar leggen of door elkaar mengen. Garneer met de dressing en een takje peterselie.

 

Wil jij weer fit worden?
Dat kan, ik help je graag!
Er wordt in het advies altijd uitgegaan van gewoon normaal eten.
Onze afslank- en fit met voeding programma’s zijn nooit standaard, we zorgen ervoor dat het past bij jouw wensen, voorkeuren en valkuilen.
Ik help je jouw manier te vinden!
Mail me voor meer informatie: nanna@foodandyou.nl

Groetjes en tot ziens!
Nanna

 Nanna van den Nieuwendijk - FOOD&YOU

<<< lees meer recepten en tips!