Gevulde paprika met geitenkaas! FOOD&YOU

11 aug Gevulde paprika’s met geitenkaas!

Dit recept kwam ik laatst tegen in een boodschappenblaadje.
Ik vond het een groot succes dus ik wil het graag met jullie delen!

Ik heb het recept iets aangepast zodat het perfect past binnen je dagmenu als je bij ons in de praktijk een afslankprogramma of fit met voeding-programma volgt.

Eet smakelijk!

 

Gevulde paprika’s met geitenkaas
-voor 2 personen-

  • 4 paprika’s (rood, geel of oranje)
  • 120 gram zachte verse geitenkaas
  • 24 snoeptomaatjes (gehalveerd)
  • 2 el olie
  • Verse basilicum
  • Balsamicoazijn
  • Italiaanse kruiden
  • Naar smaak peper (en zout)
  • 120 gram zilvervliesrijst of quinoa (ongekookt)

 

Verwarm de oven voor op 180 graden.
Halveer en ontpit de paprika’s en leg ze op een ovenschaal met bakpapier.
Verdeel de tomaatjes over de paprika’s (ik heb in iedere paprikahelft 6 halve tomaatjes gedaan).
Verdeel 2 el olie over de paprika’s.
Zet de paprika’s in de oven, 20 min op 180 graden.
Kook ondertussen de rijst of quinoa.
Laat de paprika’s iets afkoelen en verdeel de geitenkaas en basilicum hierover.
Breng op smaak met een scheutje balsamicoazijn, peper (en zout) en Italiaanse kruiden.
Serveer het gerecht met de zilvervliesrijst of quinoa.

 

Afvallen door gewoon normaal te eten?
Dat kan jij ook! Wil jij weten hoe je dat in jouw situatie kan doen?
Onze afslankprogramma’s zijn nooit standaard, we zorgen ervoor dat het past bij jouw wensen, voorkeuren en valkuilen.
Ik help je jouw manier te vinden!
Mail me voor meer informatie: susan@foodandyou.nl

Groetjes en tot ziens!
Susan

Susan van de Sande | FOOD&YOU

<<< lees meer recepten en tips!